Stephen Hawking participarà en el nou disc de Pink Floyd

El físic teòric contribuirà amb la seva veu per computadora al tema "Talkin' Hawkin", continuant una col·laboració prèvia del 1994

Stephen Hawking, el 30 d’abril a Londres.

Stephen Hawking, el 30 d’abril a Londres. / FACUNDO ARRIZABALAGA (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Stephen Hawking participarà en el nou disc de Pink Floyd. El físic teòric contribuirà amb la seva veu per computadora al tema 'Talkin' Hawkin', continuant una col·laboració prèvia del 1994. L'assumpte causa sensació, potser no tanta com el seu convenciment en la inexistència de Déu, però en qualsevol cas la notícia divulgada per La Tercera.com ha liderat les recerques a internet aquest dimecres. 

Notícies relacionades

Stephen Hawking, que ja va participar en el passat en sèries com 'The Big Bang Theory', 'Los Simpson' i 'Futurama' podria fer un altre pas en la seva carrera artística al participar en l'esperat nou disc de Pink Floyd després de 20 anys de silenci, titulat 'The Endless River'. No és la primera vegada que Hawking col·labora amb la banda anglesa, ja que anteriorment la seva veu sintetitzada va aparèixer en el tema 'Keep Talking' del disc The Division Bell de 1994, després d'una petició de David Gilmour per utilitzar un dels seus discursos. És per això que 'Talkin' Hawkin' bé podria ser la continuació d'aquella unió mística entre la ciència i el rock. "The Endless River" sortirà al mercat el pròxim 10 de novembre.

Stephen Hawking va commocionar en els últims mesos per la seva clara posició davant la religió. Considera que la idea de Déu "no és necessària" per explicar l'origen de l'Univers i que "la ciència ofereix una explicació més convincent".