MÚSICA

Diana Krall i John Legend brillen al Festival de Jazz de BCN

La mostra acollirà una àmplia representació d'estils entre el 25 de setembre i el 19 de desembre

1
Es llegeix en minuts
MARTA CERVERA / Barcelona

El 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona permetrà disfrutar de nou de la carismàtica Diana Krall i descobrir per primera vegada en directe l'aclamat cantant i pianista nord-americà John Legend. Tots dos actuaran a l'Auditori del Fòrum, ella el 10 d'octubre, i ell, el 6 de novembre.

El cartell de la nova edició està ple de retrobaments amb artistes afins al festival. És el cas de Chucho Valdés (2 i 4 de novembre), Jaques Morelenbaum amb el seu Cello Samba Trio (17 d'octubre) i Wayne Shorter (28 d'octubre).

Notícies relacionades

Paolo Conte, un altre dels artistes que ha desenvolupat una estreta relació amb el públic barceloní, actuarà l'11 de novembre. I els seguidors del saxofonista Joshua Redman podran tornar a retrobar-se amb ell el 14 de novembre en un concert que oferirà al Palau de la Música amb la Trondheim Jazz Orchestra & Eirik Hegdal.

Per part espanyola destaquen Vicente Amigo, que presentarà el seu últim disc, 'Tierra' (24 d'octubre), Martirio Raúl Rodríguez (13 de novembre), l'encreuament entre flamenc i jazz que proposen Josemi Carmona i Ignasi Terraza (22 de novembre) i Marlango (27 de novembre).