FOTOGRAMA ANTOLÒGIC

Susan Sarandon repeteix el 'selfie' de 'Thelma & Louise' amb Geena Davis

Les protagonistes del film de Ridley Scott es fotografien amb la mateixa posa 23 anys després i es fan virals a internet

Susan Sarandon i Geena Davis, a dalt, en el mític fotograma de la pel·lícula de Ridley Scott de 1991. A sota, a la foto actualitzada que les ha tornat a unir i a ’viralitzar’ a internet.

Susan Sarandon i Geena Davis, a dalt, en el mític fotograma de la pel·lícula de Ridley Scott de 1991. A sota, a la foto actualitzada que les ha tornat a unir i a ’viralitzar’ a internet. / @SUSANSARANDON

1
Es llegeix en minuts

"Les inventores del #selfie ataquen de nou". El text és de l'actriu Susan Sarandon, que, a més d'arrogar-se l'autoria d'aquest estil fotogràfic tan de moda els últims anys, ha pujat una foto al seu compte de Twitter on, una altra vegada amb Geena Davis, tornen a emular juntes la mítica escena de 'Thelma & Louise' en què les dues amigues estaven a punt d'iniciar l'últim i més llibertari viatge de les seves vides.

Sarandon (Louise), amb ulleres de sol i mocador al cap, i Davis (Thelma), dalt del descapotable, felices i somrients, miren a la càmera mentre Louise dispara.

23 anys després, les dues estrelles de Hollywood s'han tornat a reunir i a adoptar una postura similar davant la càmera i reclamar la invenció del 'selfie'.

Milers de retuits

Notícies relacionades

En poques hores, el muntatge amb les dues fotos de l'abans i el després que Sarandon ha pujat a Twitter i a Facebook --etiquetat com a #ThelmaAndLouis-- s'ha fet viral i ha aconseguit milers de retuits.

La pel·lícula de Scott, en què també apareixia un joveníssim Brad Pitt, va obtenir sis nominacions als Oscars, com la de millor director i millor actriu, però només va aconseguir el de millor guió original.