CONCERT AL FÒRUM

Arcade Fire encén l'eufòria al Primavera Sound

La banda canadenca ha delectat amb el seu últim treball, 'Reflektor', i ha fet referències a Barcelona

El cantant d’Arcade Fire, Win {Butler}, en plena actuació, ahir a la nit al Primavera Sound.

El cantant d’Arcade Fire, Win {Butler}, en plena actuació, ahir a la nit al Primavera Sound. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

L'èpica d'Arcade Fire ha aixecat aquest dijous a la nit una gran eufòria espiritual en un bany de masses de la banda canadenca, durant la primera jornada oficial del festival Primavera Sound, en una cita que s'ha convertit en la primera de la seva gira a Europa i el quart concert que el grup celebra a la capital catalana.

Notícies relacionades

Els de Win Butler Régine Chassagne han exhibit un xou fastuós que ha arrencat amb una instrumental 'Reflektor', single de l'últim treball homònim de la banda, que ha delectat un públic entregat en una mena de 'crescendo' adornat amb temes extrets dels seus quatre àlbums. Els canadencs han posat tots els seus 'riffs' de guitarra a la graella, i a 'Neighborhood#3' els decibels ja han començat a dalt de tot.

El grup, que alguns situen com la millor banda del moment, ha assortit els presents de bones dosis de ritmes ballables, inequívoques referències al vocabulari 'new wave' i aromes de músiques haitianes que omplen els temes de l'últim treball, produït per James Murphy (LCD Soundsystem). En general, un concert amb moltes referències a Barcelona que el cantant ha recordat com a molt bella i especial, després de la seva primera parada gairebé una dècada enrere per presentar 'Funeral', i un lloc atractiu per viure-hi, ha dit.