El manual per ser el més 'hipster'

El personatge de Twitter Modernet de Merda publica un llibre que explica com viuen els més moderns de BCN

Modernet de Merda publica un llibre que explica com viuen els més ’hipsters’ de BCN / periodico

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTÍNEZ / Barcelona

El gintònic, les ulleres de pasta, les camises de quadros, el barri de Gràcia, el 'Time Out' i la llet de soja. Aquests conceptes que aparentment no tenen relació entre si, són alguns dels múltiples 'must' (bàsics) que defineixen qui és el modern més modern de Twitter, el Modernet de Merda. Aquest personatge tan estúpid com entranyable s'ha convertit a Catalunya en un dels més famosos de la xarxa social, amb més de 30.000 seguidors. Ara, a menys de mes i mig per a Sant Jordi, surt a la venda el llibre 'Modernet de Merda, el manual' editat per Fanbooks, per mostrar al món què és i què implica ser 'hipster' a Barcelona.

No apte per a 'mainstreams'

"Amic no modern, hem de parlar. Abans de començar a consultar aquestes pàgines has de saber una cosa important que no mereixes que t'amaguin: aquest manual no és per a tu". Amb aquesta declaració d'intencions, el 'tuitstar' mostra com és la seva obra, que assegura, no és apta per a 'mainstreams' (els que segueixen el corrent principal).

Així, en aquest llibre que defineixen amb ironia com "tofu 'friendly'", els lectors trobaran l'estil de vida d'aquesta tribu urbana, que assegura el seu autor "tots identifiquem amb gintònics massa innovadors, pel·lícules massa subtitulades i banderes massa palestines". 

A continuació, per a aquells que no coneguin aquest personatge, alguns dels seus tuits:

 

 

 

Notícies relacionades