EN EL CENTENARI DE L'ESPECTACLE

El concert de Sant Esteve del Palau s'omple de senyeres

La interpretació d''El cant de la senyera' ha estat acompanyada pel públic i les corals amb l'exhibició de nombroses banderes independentistes

Imatges del concert de Sant Esteve al Palau de la Música Catalana. / ACN

1
Es llegeix en minuts

El tradicional concert de Sant Esteve al Palau de la Música ha acabat amb crits d'independència i un gran desplegament de senyeres estelades, tant entre el públic que omplia el coliseu com entre els integrants de les corals, quan interpretaven 'El cant de la senyera'. Entre els assistents al concert, que aquest any celebrava el centenari, hi havia el president Artur Mas i la seva dona, Helena Rakosnik; la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

El concert ha comptat amb la participació dels cors de l'Orfeó Català i, com a novetat, amb el Cor de Cambra del Palau. El programa ha inclòs obres de compositors clàssics, com Händel, i d'autors destacats de la música catalana, com Josep Anselm Clavé i Pau Casals. També hi han tingut presència la música contemporània, com 'Pau al cor' --del compositor convidat del Palau Ramon Humet-- i les tradicionals nadales. Els actors Pep Anton Muñoz i Pep Munné han conduït el concert amb la narració d'un viatge per la història de Catalunya i per la de l'Orfeó i del mateix Palau de la Música.