Barcelona regala a nois de 12 anys 11 entrades dobles per a ofertes culturals amb un adult

Podran triar entre 63 espectacles o exposicions de sis museus

1
Es llegeix en minuts

L'Institut de Cultura de Barcelona (Icub) ha llançat una campanya per oferir a joves nascuts l'any 2001 -de 12 anys o a punt de complir-los-- 11 entrades dobles per triar entre una programació pensada per a aquesta franja d'edat de cinc centres escènics i sis museus, que porta el nom de 'Quadern Cultura'.

L'ha presentat aquest dijous el tinent d'alcalde de Cultura, Jaume Ciurana, acompanyat de la gerent de l'Icub, Marta Clari; el director del Teatre Lliure; Lluís Pasqual; el del Mercat de les Flors, Cesc Casadesús; el de L'Auditori, Joaquim Garrigosa, i el del Palau de la Música; Joan Oller, que són els centres escènics que formen part de la campanya, a més del Liceu.

Els museus implicats són el Monestir de Pedralbes, el Born Centre Cultural (BCC), el Museu de la Música, el d'Història de Barcelona (Muhba), el de Ciències Naturals i el Frederic Marès.

Els beneficiaris seran uns 12.160 joves, que durant la primera quinzena d'octubre rebran al seu domicili un fullet amb la informació de tots els espais i programacions i un talonari amb 11 tiquets, a canviar cada un per una entrada i una altra per a l'adult que els haurà d'acompanyar a cada equipament --per al Mercat de les Flors s'aconseguirà l'entrada a Tiquet Rambles--.

Notícies relacionades

El consistori ha llançat unes 4.000 entrades inicials per als cinc equipaments escènics, amb una inversió inicial de 180.000 euros, però obre la porta a invertir més si la demanda supera aquesta oferta.

Des d'aquest dijous, els interessats ja poden consultar l'oferta cultural al web www.bcn.cat/quaderncultura, on els teatres i museus actualitzaran la informació sobre els espectacles i activitats i les entrades disponibles.