Tintín tornarà als cines el Nadal del 2015

Spielberg confirma que la nova entrega la dirigirà Peter Jackson

Peter Jackson i Steven Spielberg flanquegen el mític Tintín.

Peter Jackson i Steven Spielberg flanquegen el mític Tintín. / ARXIU / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

El Nadal del 2015 ha estat la data escollida per Steven Spielberg perquè Tintín, el mític personatge creat per Hergé, torni a la gran pantalla en la nova entrega que dirigirà Peter Jackson.

Quan Spielberg i Peter Jackson es van llançar a l'aventura que suposava portar el seu adorat Tintín als cines a través de la tecnologia de captura del moviment, el repte va ser concebut com una trilogia a dues mans: tots dos produirien, Spielberg dirigiria la primera, Jackson es faria càrrec de la segona i la tercera la filmarien tots dos.

Tèbia acollida als EUA

Tot i la tèbia acollida que 'Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn' va tenir a la taquilla --el personatge d'Hergé no té gaire èxit als Estats Units, el principal mercat--, ara fa un any Spielberg va confirmar que seguirien endavant amb el pla previst.

Ara torna a ser Spielberg qui anuncia la data del retorn de Tintín als cines. "Peter Jackson serà el director de la seqüela i jo el productor. Ja tenim un guió i iniciarem la captura del moviment probablement a finals d'aquest any. No és segur, però esperem que la pel·lícula s'estreni al voltant del Nadal del 2015", va afirmar en una entrevista a 'The Times of India'.

Pel que fa a la història, Spielberg i Jackson han barrejat dos llibres de Tintín que "sempre van estar destinats a ser combinats pel mateix Hergé", però es va negar a revelar de quines obres es tracta encara que tot apunta que podrien ser 'El temple del Sol' i 'Les 7 boles de cristall'.

Jamie Bell torna a donar vida a Tintín

Notícies relacionades

La nova pel·lícula tornarà a estar protagonitzada per Jamie Bell ('La legión del Aguila'), donant vida a Tintín, mentre que Andy Serkis, el Gòl·lum d''El Senyor dels Anells', interpretarà el capità Haddock. També repetiran Simon Pegg i Nick Frost (els dos protagonistes 'Zombies Party') en els personatges Dupond i Dupont.

La nova entrega dirigida per Jackson intentarà superar les xifres de 'Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn' que, estrenada el 2011, va tenir un pressupost de 130 milions de dòlars i només va recaptar 373 milions en taquilla.