Radiohead cancel·la un concert a Toronto després de caure part de l'escenari

El tràgic accident ha causat un mort i quatre ferits

Radiohead cancel·la el seu concert a Toronto després de caure amb conseqüències tràgiques una part de l’estructura de l’escenari. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

El grup de rockRadiohead va cancel·lar el concert que havia de fer dissabte a Toronto (Canadà) després de desplomar-se una estructura metàl·lica de l'escenari sobre el lloc on era l'equip de so i causar un mort i quatre ferits.

Cap a les 16.00 de la tarda hora local (20.00 GMT), una hora abans que s'obrissin les portes per al concert, un alt sostre metàl·lic va caure sobre l'escenari, on treballaven unes deu o quinze persones.

Un home d'uns trenta anys va morir al lloc, un altre de 45 va ser traslladat en estat greu a un hospital local amb una ferida greu al cap, i dos més, que presentaven lesions lleus, van ser atesos al lloc, ha informat la cadena localCBC.

Notícies relacionades

"La resta de les persones, quan van sentir que queia l'escenari, van sortir corrent de l'àrea", va dir l'agent de policia Tony Vella.

Al seu compte oficial deTwitter, Radioheadva informar de la cancel·lació del concert "per circumstàncies imprevistes", i va advertir als fans que no anessin cap al lloc on s'havia de fer el concert.