Anar al contingut

'EL PRESONER DEL CEL', número u

L'últim Zafón també triomfa en català

El 'Viatge a l'optimisme' d'Eduard Punset es col·loca en segon lloc de les llistes dels més venuts de no-ficció

CARLES VALBUENA / Barcelona

Carlos Ruiz Zafón irromp amb força en la llista dels més venuts en català amb El presoner del cel, èxit --primer del rànquing-- que se suma al de l'edició en castellà, amb més de 10 setmanes consecutives a dalt de tot de la llista d'obres de ficció que tots els dimecres es publica en l'edició impresa d'EL PERIÓDICO. La presència de Ruiz Zafón en les dues llistes demostra, una vegada més, que el barceloní forma part d'un reduït grup d'autors l'obra del qual és un èxit de vendes segur tant en castellà com en català.

El mateix passa amb el mediàtic divulgador Eduard Punset, un altre potent supervendes que aquesta setmana entra directament en el segon lloc del rànquing de no-ficció en català amb Viatge a l'optimisme, la seva obra més recent.

En la categoria de no-ficció en castellà s'ha de destacar que La comida de la familia, el pràctic i accessible receptari de menús de Ferran Adrià, cedeix el liderat a La soledad de la reina, l'aproximació de la periodista Pilar Eyre a la figura de la reina Sofia en què es desvelen aspectes poc coneguts de la seva biografia personal i política.

0 Comentaris
cargando