ENTREVISTA AL 'DOMINICAL'

Gary Oldman: "Tinc una edat i m'he tornat un senyor recte"

L'actor s'ha posat al damunt anys, quilos i arrugues per encarnar l'agent secret George Smiley, protagonista d''El talp'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Gary Oldman és el protagonista de la portada delDominicalaquesta setmana. El polièdric actor s'ha afegit anys, quilos i arrugues al damunt per encarnar l'agent secret George Smiley, protagonista d'El talp. La pel·lícula, a partir de la cèlebre obra mestra escrita perJohn Le Carré, arriba als cines divendres que ve. "El meu personatge és l'antítesi de James Bond, és el pol oposat a les històries d'Ian Fleming. Mentre que Bond salta de llit en llit, Smiley és un banyut", explica l'actor, que fa una interpretació amb tota la pinta d'Oscar. En l'entrevista,Oldmanexplica que a aquestes altures de la seva vida la família és el més important i que ha deixat enrere els problemes amb l'alcohol. "Simplement bevia massa", reconeix.

Mario Vaquerizo, elmarit d'Alaska, també apareix per les pàgines de la revista. Està disfrutant d'un moment daurat i presentaAhora o nunca,elquart discde la seva formació: lesNancy Rubias. Després de l'èxit del seurealitya laMTV, explica: "No sóc bon actor, jo no faig ficció. I tinc clar que sóc famós perquè estic casat amb Alaska, cosa que m'encanta. Però treballant sóc molt germànic i molt seriós".

En dansa

Notícies relacionades

Saltem de la música a la dansa de la mà deJosé Carlos Martínez, elrelleu de Nacho Duato al capdavant de laCompañía Nacional de Danza. "No hi ha lloc a la companyia per a ballarins que es dediquin només a la punta i el tutú", explica eldirector murcià, que ha estat estrella delBallet de l'Òpera de París.

A més de les col·laboracions d'Isabel Coixet, Joan Barril, Andreu Buenafuente i David Trueba, viatgem fins a la localitat costa-riquenya d'Ostionalper conèixer el treball dels veïns per garantir lasupervivència de 300.000 tortugues. Mostrem l'univers deLeonard Cohena partir d'un llibre que recrea amb il·lustracions 24 cançons seves. Recorrem lesmillors botigues gastronòmiquesdel món i els obrim les portes detres hotels de neumolt singulars.

Temes:

Gary Oldman