PART D'UNA TETRALOGIA

Ruiz Zafón torna amb una nova novel·la

'El prisionero del cielo' continua 'L'ombra del vent' i 'El joc de l'àngel'

El llibre arribarà a les llibreries el 17 de novembre, a temps per arrasar a la campanya de Nadal

Carlos Ruiz Zafón, en una visita a Barcelona.

Carlos Ruiz Zafón, en una visita a Barcelona. / Alberto Estévez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
ERNEST ALÓS / Barcelona

El Pare NoelCarlos Ruiz Zafón ha arribat a la ciutat, per alegrar els seus seguidors i els comptes dels llibreters i del seu editor, Planeta, en la campanya de Nadal. De sobte, el grup ha anunciat aquest dimecres que la nova novel·la de l'escriptor barceloní,El prisinero del cielo, arribarà a les llibreries el 17 de novembre vinent.

L'original deRuiz Zafón(Barcelona, 1964) va arribar a l'editorial fa poc (el llibre no estava programat per a aquest trimestre) i encara no hi ha portada ni detalls sobre la trama. Només se sap de moment que és una nova entrega, la tercera, de la sèrie delCementiri dels llibres oblidats, esprés deL'ombra del vent i El joc de l'àngel, i que es desenvoluparà a la Barcelona dels anys 40 i 50.

Notícies relacionades

Segons Carlos Ruiz Zafón, la sèrie haurà de convertir-se finalment en una tetralogia. La sortida de la tercera entrega s'ha accelerat: entreL'ombra del vent (2001) iEl joc de l'àngel (2008) van passar set anys, i entre aquest i la seva continuació n'hauran passat només tres. Del primer se n'han venut a tot el món uns 10 milions d'exemplars, i ha estat l'èxit de vendes internacional més gran d'un autor espanyol. La seva continuació, llançada dies abans del dia de Sant Jordi del 2008, no ha arribat a les mateixes xifres, tot i que també es va convertir en unbest-seller internacional.