Mundial de Qatar 2022

Samuel Eto’o demana perdó per la puntada de peu que va clavar a un youtuber

  • El president de la Federació Camerunesa de Futbol ha emès un comunicat en el qual es va disculpar per agredir un aficionat als voltants de l’Estadi 974 de Doha. També va demanar a les autoritats algerianes acabar amb l’ambient d’hostilitat entre els dos sectors de seguidors després del partit que va enfrontar les seves respectives seleccions el 29 de març.

Samuel Eto’o demana perdó per la puntada de peu que va clavar a un youtuber

Omar Zoheiry / DPA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Samuel Eto’o ha demanat perdó després de la puntada de peu que va clavar a un youtuber. L’agressió va tenir lloc als voltants de l’Estadi 974 de Doha després del partit de quarts de final entre el Brasil i Corea del Sud (4-1), disputat dilluns, 5 de desembre.

El president de la Federació Camerunesa de Futbol va emetre un comunicat a les seves xarxes socials en el qual es va disculpar pel que va passar. «Vull demanar perdó per perdre el meu temperament i reaccionar d’una manera que no reflecteix la meva personalitat. Demano disculpes al públic per aquest desafortunat incident», es pot llegir a l’escrit.

Denuncia l’assetjament d’aficionats d’Algèria

Tanmateix, Eto’o també afegeix al comunicat que el youtuber algerià que va agredir s’estava burlant d’ell i ha aprofitat per denunciar la següent situació: «Em comprometo a continuar resistint davant la incessant provocació i l’assetjament diari d’alguns aficionats algerians», va afirmar.

Posteriorment, va explicar el motiu de les burles. «Des del Camerun-Algèria del 29 de març a Bilda, he sigut objecte d’insults i acusat de trampós sense cap clarividència. Durant el Mundial, seguidors algerians han continuat assetjant aficionats camerunesos pel mateix motiu».

El partit que va desencadenar la tensió

Notícies relacionades

L’eliminatòria a què Eto’o es refereix va ser la disputada a doble partit entre els dos combinats fa mesos amb el bitllet per al Mundial de Qatar en joc. Algèria es va imposar en l’anada (0-1) i el Camerun en la tornada (1-2). La selecció camerunesa es va classificar pel valor doble dels gols fora de casa amb un gol de Toko Ekambi (exfutbolista del Vila-real) en l’afegit de la pròrroga (120 + 4’). Un final així no s’oblida fàcilment i les picabaralles entre les dues aficions continuen vigents.

Crida a les autoritats

L’exfutbolista va reclamar a la Federació de Futbol d’Algèria que intervingui en l’assumpte. «Crido la federació i les autoritats algerianes a agafar la responsabilitat de posar fi a aquest ambient insà abans que passi una tragèdia més greu», va advertir, abans d’agrair el suport als seguidors del Camerun.