Fórmula 1

Sainz, ambiciós a Spa: «Demà sortirem a l’atac»

«Calia encertar el ‘timing’ i la parada i alguna cosa ha passat que ens ha fet perdre tres o quatre posicions, caldrà analitzar-ho», apunta Carlos

Sainz, ambiciós a Spa: «Demà sortirem a l’atac»
1
Es llegeix en minuts

Carlos Sainz no ha donat per bo el quart lloc a la carrera esprint de Bèlgica i menys encara sortint tercer a la graella després de mostrar un bon ritme i velocitat des de divendres. El pilot de Ferrari, que s’ha vist beneficiat per la penalització final a Hamilton, ha pogut compensar d’alguna manera el desastrós pit stop que li ha impedit lluitar pel podi en el seu primer assalt a Spa-Francorchamps, tot i que promet que demà, en la carrera principal, anirà a totes.

Notícies relacionades

«És una llàstima perquè avui era una carrera per haver acabat entre els tres primers, segur. Sabíem que tot es decidiria en aquesta parada i hem perdut molt temps, tres o quatre posicions que m’han compromès les opcions de quedar entre els tres del podi, però són coses que passen», ha comentat Sainz. «Calia encertar el ‘timing’ i la parada, però alguna cosa ha passat i caldrà analitzar-ho. He parat darrere de Piastri quan se n’ha anat el cotxe de seguretat, ell ha sortit primer i jo setè. Pot ser per una mala parada i la mala posició del garatge, no ho sé, ho analitzarem amb l’equip».

El pilot madrileny, amb tot, ha assegurat que el pla és el mateix que la setmana passada al GP d’Hongria: «Demà sortirem a l’atac», ha promès. «Sortim quarts a la graella, tenim bon ritme aquest cap de setmana, però caldrà anar amb compte perquè sabem que els diumenges ens en solem anar una miqueta cap enrere i cal tenir-ho en compte aquí. Pot ser una carrera dura i llarga, però de moment aquest cap de setmana el cotxe està anant bé en totes les condicions, jo estic anant bé, així que caldrà intentar-ho. No hauria de ser un dia fàcil, però soc una mica més optimista», ha conclòs.

Temes:

Carlos Sainz