MUNDIAL F-1

El públic torna aquest cap de setmana a Montmeló per al GP de F-1

  • El Procicat autoritza finalment la presència de 1.000 espectadors al circuit català

El públic torna aquest cap de setmana a Montmeló per al GP de F-1
1
Es llegeix en minuts

El públic comença a tornar a poc a poc els esdeveniments esportius a Catalunya. Si diumenge 1.000 persones es van reunir a l’estadi Johan Cruyff de la ciutat esportiva del Barça per veure la classificació de les jugadores de Lluís Cortés per a la final de la Champions femenina, la mateixa quantitat d’espectadors es reuniran aquest cap de setmana setmana al circuit de Montmeló per seguir el GP d’Espanya de F-1.

Notícies relacionades

Després de Bahrain, Imola i Portugal, recalarà un any més – i ja en son 31– al Circuit. El Gran Premi d’Espanya es farà sense públic, a instàncies del Procicat, que va desestimar una proposta per tenir un aforament limitat al 30%, «per un principi de prudència», segons va argumentar aquest dilluns Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat i al seu torn, president de Circuit de Barcelona-Catalunya.

«És una llàstima que aquest Gran Premi arribi tan aviat perquè segurament una mica més tard, com succeeix amb Moto GP (4 de juny), hi hagués pogut haver públic», va lamentar Tremosa. Però finalment el Procicat autoritzarà la presència de 1.000 espectadors.