LA TORNADA DEL FILL PRÒDIG

«Benvingut, de nou, a la F-1 el nostre ambaixador»

El món de les carreres, el món de l'esport, dona la benvinguda a un dels millors pilots del món i li desitja la millor de les sorts

«Un gran està de tornada», diu el madrileny Carlos Sainz, futur pilot de Ferrari, mentre el seu pare escriu «del desert a la F-1»

zentauroepp54040083 graf4670  llanera  asturias   08 07 2020   el piloto fernand200708191434

zentauroepp54040083 graf4670 llanera asturias 08 07 2020 el piloto fernand200708191434 / J L Cereijido

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El món de l’automobilisme, el món de les carreres, el món de la F-1 ha donat la benvinguda a Fernando Alonso, el bicampió del món de Renault, que torna a Renault, a «casa meva, a la meva família», després de 32 victòries, 97 podis i 22 ‘poles positions’, amb el desig, les ganes, la il·lusió i la intenció de col·locar, de nou, la firma del rombe al podi del gran ‘Circ’.

Les família Sainz, que en sap molt, amb el pare Carlos, el millor pilot de ral·lis de la història, i ‘Carletes’, el fill nou fitxatge de Ferrari, va ser la primera en donar la benvinguda al seu amic. I ho va fer d’una manera molt original. ‘Carletes’ va dir que «un gran està de tornada», mentre que papa Sainz, que ja va elogiar l’actuació del ‘Nano’ a l’últim Dakar, va assenyalar: «Del desert a la F-1, benvingut, Fernando».

El president de la F-1, Chase Carey, ha celebrat també el retorn d’Alonso a la competició com «una gran notícia», ja que el pilot espanyol té «un talent increïble» que tornarà a exhibir a partir de 2021.

«És una gran notícia que el doble campió del món Fernando Alonso torni a la Fórmula 1 amb Renault l’any que ve. Té un talent increïble i estem ansiosos per tenir-lo novament a la graella el 2021», va apuntar Carey a la web de la F-1.

«Molt bona notícia que Fernando torni a la F-1. Tornem a disfrutar»

Iker Casillas

Porter de la selecció espanyola, campiona del món

L’expilot brasiler Felipe Massa, company d’equip d’Alonso a Ferrari durant quatre temporades –de 2010 a 2013–, li va desitjar «bona sort» en la seva tornada la Fórmula 1 de la mà de Renault, equip amb el qual va aconseguir els seus dos títols mundials el 2005 i el 2006.

«Benvingut de tornada a la F-1. Bona sort germà», va escriure Massa a les seves xarxes socials, al costat d’una foto de tots dos al podi del Gran Premi del Brasil de 2006, en el qual Alonso va aconseguir el seu segon títol i el brasiler la seva segona victòria, la primera a la seva terra.

Elogi presidencial

Notícies relacionades

Evidentment, l’excap de Ferrari durant els anys de glòria, el francès Jean Todt, ara president de la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA) també li va desitjar el millor a l’asturià i, fins i tot, li va llançar el més gran dels elogis. «Benvingut, de nou, a la F-1 el nostre ambaixador». Una altra preciosa floreta l’hi va llançar la web del Circuit de Catalunya: «Torna la màgia».

L’exfutbolista Iker Casillas va desitjar molta sort a Alonso després de la confirmació de la seva tornada a la F-1. «Molt bona notícia que Fernando torni a la F-1. ¡Molta sort, estimat! Tornarem a disfrutar», va escriure en el seu perfil de Twitter l’exporter del Reial Madrid i del Porto, campió del món i d’Europa amb la selecció espanyola.