"Ja tinc el mateix títol que el meu pare"

Nico Rosberg es posa a plorar al podi d'Abu Dhabi al proclamar-se nou campió del món de F-1

rozas36434935 mercedes driver nico rosberg of germany is carried through t161127162119

rozas36434935 mercedes driver nico rosberg of germany is carried through t161127162119 / Kamran Jebreili

2
Es llegeix en minuts
MIGUEL MARTÍNEZ

L'expilot britànic David Coulthard va entrar al podi per realitzar les primeres entrevistes als tres grans protagonistes de l'últim gran premi de la temporada, el nou campió, l'alemany Nico Rosberg (Mercedes), segon de la carrera, el britànic Lewis Hamilton, guanyador del seu desè gran premi de l'any, i el també alemany Sebastian Vettel (Ferrari), que es va poder recuperar del seu mal any amb el 'bronze' d'Abu Dhabi.

Nico Rosberg

PILOT DE MERCEDES

"Dedico aquest títol a la meva dona Vivian i a la meva filla Alaia, que són la cosa més gran que tinc en aquesta vida"

I, just trepitjar el podi, Coulthard es va trobar un Robserg a punt de plorar, cosa que l'expilot britànic li va permetre per un moment en solitari, abans de fer-li la primera pregunta, mig en broma mis seriosament, al comentar-li: "¿Què, nou dia a l'oficina?", i el flamant i angoixat nou campió, que ho havia passat realment malament en les últimes cinc voltes per l'assetjament de Vettel i, fins i tot, del jove i agressiu holandès Max Verstappel, va respondre amb un clar "¡no, no, ni parlar-ne, he patit molt, molt!"

L'ESTRATÈGIA DE HAMILTON

Rosberg, que no parava de mirar cap avall buscant la seva dona Vivian, va reconèixer que estava summament orgullós de la seva gran temporada. "¡Per fi ja tinc el mateix títol que el pare, a qui veuré i abraçaré molt aviat!", va exclamar al podi, just després que Hamilton, que li havia amargat la seva última carrera alentint-la amb la intenció que Vettel acabés segon, Verstappen, tercer, i Nico, quart, cosa que atorgava, de nou, a ell, a Lewis, el títol, el felicités molt educadament. És més, la primera felicitació es va produir amb Coulthard enmig de tots dos i l'expilot es va fer a un costat i els va demanar "perquè els fotògrafs puguin fer la foto sense ser jo al mig" que tornessin a donar-se la mà i felicitar-se. I així ho van fer.

Lewis Hamilton

PILOT DE MERCEDES

"No podia fer res més. He guanyat les quatre últimes carreres, però Nico ha aguantat la pressió i ha sigut un digne campió del món. S'ho mereix"

VETTEL VA ASSETJAR ROSBERG 

Notícies relacionades

"He hagut de suportar l'assetjament final de Vettel i Verstappen i, la veritat, no veia el final de la carrera. Vull dedicar-li aquest títol a la meva dona, Vivian, per tot el que em suporta, i a la meva petita filla, Alaia, que són la cosa més gran que tinc en aquest món", va assenyalar Rosberg, que seguia plorant, discretament, però plorant. "He fet tot el que he pogut al llarg dels últims quatre grans premis. Els he guanyat tots quatre, però Nico ha resistit la pressió i, al final, ha sigut un digne campió. El felicito", va afegir Hamilton. "Jo m'he acostat a Nico, sí, però m'ha sigut impossible superar-lo, perquè les meves rodes ja estaven molt gastades", va reconèixer Vettel.