Hamilton liderarà la graella del GP de Malàisia

 

  / VINCENT THIAN

1
Es llegeix en minuts
MIGUEL MARTÍNEZ

És, sens dubte, un Gran Premi especial, fonamentalment per la climatologia. Tots saben que a la pista de Sepang hi plou contínuament, hi plou molt, para i, de sobte, canvien les condicions de la pista de manera espectacular. Avui, en l'última sessió d'entrenaments oficials, la que dibuixa la graella de sortida del Gran Premi de Malàisia (09.00 hores, de demà, Movistar TV), ha estat a punt d'aparèixer l'aigua en els últims tres minuts, però no ho ha fet i el gran temps aconseguit pel britànic Lewis Hamilton (Mercedes, 1.32.850 minuts) ha sigut suficient per col·locar-lo al capdavant d'una sortida en què el més pròxim va quedar ahir a gairebé mig segon del velocíssim campió anglès.

BARALLA PEL TÍTOL

Hamilton, que en aquests moments, a falta de sis carreres per acabar el campionat (150 punts), està a 8 punts de l'alemany Nico Rosberg (Mercedes), no ha tingut ni tan sols la necessitat d'utilitzar el seu segon joc de pneumàtics, ja que al veure que el seu company d'equip no li podia prendre la 'pole position', s'ha limitat a aixecar el peu de l'accelerador i a tornar intacte el joc de rodes que havia tret a la pista per si Rosberg tenia possibilitats de prendre-li el millor crono.

ALONSO, L'ÚLTIM

A la parella de Mercedes a la primera línia (Hamilton-Roberg) la seguirà, sorprenentment i davant la desesperació dels propietaris de Maranello, la parella de Red Bull-Renault, Max Verstappen i Daniel Ricciardo, que han superat, amb autoritat, el duo de Ferrari, Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen.

Notícies relacionades

L'espanyol Fernando Alonso (McLaren-Honda) ha fet la pitjor classificació de la temporada al quedar últim de la graella de sortida i el madrileny Carlos Sainz (Toro Rosso-Ferrari) ha quedat tallat a la Q2 i, per tant, arrencarà des de la 16a posició.