Rosberg pressiona el líder Hamilton a Singapur

El pilot alemany de Mercedes aconsegueix la seva setena 'pole' de l'any i col·loca Ricciardo davant de l'anglès

rozas35564383 mercedes amg petronas f1 team s german driver nico rosberg  160917163725

rozas35564383 mercedes amg petronas f1 team s german driver nico rosberg 160917163725 / ANTHONY WALLACE

1
Es llegeix en minuts
MIGUEL MARTÍNEZ

L'alemany Nico Rosberg (Mercedes, 1.42.584 minuts) ha aconseguit aquest dissabte la setena 'pole position' de la temporada, igualant la marca del seu company d'equip i líder del Mundial de F-1, el britànic Lewis Hamilton. Rosberg, que està a només dos punts de Hamilton en el campionat (250 contra 248 punts), intentarà aquest diumenge l'assalt, novament, al títol al Gran Premi de Singapur, un traçat nocturn en què arrencar des de la primera posició de la graella és gairebé tenir mitja victòria a la butxaca, ja que el circuit urbà està traçat entre murs i és molt difícil avançar.

GRAN PAPER DE RICCIARDO

Rosberg, que ja va liderar les graelles de la Xina, Rússia, Europa, Hongria, Alemanya i Bèlgica, ha fet una excel·lent 'quali', igual que un pletòric Daniel Ricciardo, ja que l'australià de Red Bull-Renault ha estat sempre entre els tres primers. Al final ha aconseguit la segona plaça, això sí, a mig segon del 'poleman', concretament a 0.531 segons.

Notícies relacionades

La segona línia serà per a Hamilton, a 0.704 segons, i el fogós holandès Max Verstappen (Red Bull-Renault), mentre que a la tercera hi haurà el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) i l'espanyol Carlos Sainz (Toro Rosso-Ferrari), que ja va anunciar, així que va trepitjar Singapur, que aquest podia ser un bon circuit per entrar en els punts. Igual que Fernando Alonso (McLaren-Honda), que sortirà novè, això sí, a gairebé dos segons de Rosberg en la 'quali' d'aquest dissabte a la nit de Singapur.

Per cert, per primera vegada des del Gran Premi de Rússia del 2014, el tetracampió alemany Sebastian Vettel (Ferrari) ha quedat fora en la primera sessió de dissabte (Q1) per una avaria al seu monoplaça i, per tant, sortirà últim.