Educació i tecnologia

Mollet acull la II Fira de Robòtica Educativa del Vallès Oriental

  • Hi participaran 700 alumnes de 17 centres educatius de la comarca, que es reuniran a la pista exterior del pavelló municipal d’esports Riera Seca

Mollet acull la II Fira de Robòtica Educativa del Vallès Oriental

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres 27 de maig, Mollet del Vallès es convertirà en la seu de la II Fira de Robòtica Educativa i Programació del Vallès Oriental, CODEBOT VALLÈS, que comptarà amb la participació de 700 alumnes de 17 centres educatius de la comarca. La fira, que tindrà lloc a la pista exterior del pavelló municipal d’esports Riera Seca, pretén mostrar i compartir projectes tecnològics entre els centres educatius de la zona «incentivant el treball competencial amb l’ús de la robòtica educativa i la programació».

Aquesta fira s’organitza en el seminari de robòtica del Pla de Formació de Zona del CRP-VOII, fent partícips tots els centres educatius de la zona, i queda emmarcada en el pla educatiu de l’entorn.

En concret, els objectius d’aquesta iniciativa són: compartir i afavorir l’aprenentatge en xarxa entre els diferents centres educatius, promoure la formació del professorat en l’ús de la robòtica educativa i el pensament computacional, fomentar la participació de l’alumnat en projectes STEAM per estimular la creativitat, l’autonomia, la resolució de problemes i el treball en equip i incentivar l’interès per les vocacions tecnològiques.

Notícies relacionades

En aquesta edició, l’alumnat, des de P-3 fins a batxillerat, haurà de presentar els seus projectes entorn de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides número 11, que és el relatiu a les ciutats i comunitats sostenibles.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO