Fenomen a TikTok

Mercadona retira un dels seus productes estrella

Es va fer viral gràcies al fet que qui l’havia provat, compartia la seva bona experiència a TikTok

Mercadona retira un dels seus productes estrella

EPC

1
Es llegeix en minuts

En moltes ocasions un producte arriba a la nostra vida de manera casual i, de sobte, es converteix en una cosa imprescindible per a nosaltres. I això és, precisament, el que ha passat amb un dels productes que Mercadona es disposa a retirar.

Va triomfar al poc de sortir a la venda, es va fer viral gràcies a les opinions i experiències que els usuaris compartien a TikTok i, ara, desapareixerà dels lineals de venda de la cadena valenciana de supermercats.

Així ho ha revelat una ‘influencer’ especialitzada en Mercadona, que assegura que li «agrada molt» el producte i que l’utilitza de continu, a més de cantar els múltiples beneficis del mateix, una cosa per la qual diu no entendre a què es deu la retirada a causa que, en principi, les vendes de l’esmentat element són bones.

No obstant, específica que Mercadona retira aquest producte «de moment», sense aconseguir anunciar si el recuperarà ben aviat després de millorar-ne la fórmula o, per contra, el farà desaparèixer definitivament de les seves prestatgeries.

Moltes de les seves seguidores, al saber de la notícia, han mostrat també el seu malestar en xarxes socials i és d’esperar que, ben aviat, siguin molts més els clients i assidus a aquest producte que expressin el seu descontentament al gegant dels supermercats.

El producte que retira Mercadona

Notícies relacionades

Es tracta del ‘mist’ d’aigua de roses, una boira que es ruixa sobre el rostre o el cos i que proporciona hidratació, suavitat i una aroma subtil a aquesta flor. El producte, com dèiem, es va fer viral al poc de sortir als lineals de venda a causa que els usuaris estaven més que satisfets amb els resultats que oferia pel seu preu: 3,5 euros pel pot de 100 ml.

La boira facial o esprai d’Aigua de Roses es recomana per netejar i refrescar la pell al matí. A més, és perfecta per facilitar la producció de col·lagen, reduir estries i altres marques a la pell, així com per calmar el cutis del rostre. Està atapeïda d’antioxidants que ajuden a rejovenir la pell i aturen en la mesura possible el pas del temps.

Temes:

Mercadona