ESTRANYA POCIÓ

L'excrement antiarrugues de Tom Cruise

L'actor s'aplica una màscara amb excrements de rossinyol per mantenir-se jove

zentauroepp44427450 new york  ny   july 23  tom cruise visits  the tonight show 180726200417

zentauroepp44427450 new york ny july 23 tom cruise visits the tonight show 180726200417 / Jamie McCarthy

3
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Al llarg de les entrevistes i actes promocionals de la seva última pel·lícula, Misión Imposible: Fallout (la sisena entrega de la saga, que es va estrenar divendres passat), Tom Cruise ha sorprès al món amb un impressionant aspecte, com si per ell no hagués passat el temps.

I és que el protagonista de Top Gun, que el 3 de juliol passat va fer 56 anys, gairebé sembla el mateix jovenet que va conquistar Hollywood en la dècada dels 80. Llueix una espessa cabellera sense rastre de cabells blancs i gairebé no té arrugues, però tampoc indicis de bòtox o àcid hialurònic. “El seu retoc ha sigut una obra d’art”, asseguren alguns dels fans.

Excrement d’ocell i arròs integral

Encara que el més senzill seria pensar que l’actor visita habitualment la consulta del professional de medicina estètica, el cert és que el seu remei per mantenir la seva pell jove i fina resulta tan peculiar com impensable: una màscara d’excrement de rossinyol i arròs integral.

Una insòlita poció de la que el mateix actor es defineix com a fanàtic i que ja fa un temps que utilitza. Segons Showbiz Spy, va ser un bon amic que li va aconsellar que s’apliqués aquesta variada barreja al seu rostre, assegurant-li que li deixaria la pell facial com a nova, hidratant-la en profunditat.

Pel que sembla, aquesta fórmula, que té els seus orígens al Japó, el lloc on s’obté la quantitat d’excrements més gran del menut ocell, resulta tan eficaç que existeixen instituts de bellesa que la promocionen amb resultats immillorables.

Exfolia i regenera la pell

“L’excrement d’aquesta au té enzims que eliminen les cèl·lules mortes de la pell, renovant-la per complet”, afirma l’esteticista Shizuka Bernstein, que regenta un reconegut saló de bellesa a Nova York.

L’esteticista assegura que abans d’aplicar el producte al rostre passa per un exhaustiu procés d’higiene i deshidratació. “La barreja es converteix en una pols a la qual després se li afegeix l’arròs i una mica d’aigua, així es forma la màscara que s’aplica directament sobre el rostre”, assegura Bernstein.

Tot i que les seves persones més pròximes sempre han explicat que l’ex de Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes “rebutja la cirurgia plàstica” i es decanta per la cosmètica amb ingredients naturals, el cert és que en els últims mesos se l’ha vist tan rejovenit que gran part dels seus seguidors s’ha arribat a preguntar si finalment ha passat per la sala d’operacions, una cosa normal entre les estrelles de Hollywood.

El protagonista de Magnolia  ha sigut un dels primers famosos en utilitzar aquest remei antiarrugues, però no serà l’únic, ja que la màscara està començant a posar-se de moda als Estats Units i possiblement no tardarà gaire a comercialitzar-se a Europa.

Rodatge accidentat

La gravació d’aquesta nove entrega de Missión imposible 6 ha resultat una mica accidentada. Cruise, que sempre prescindeix dels dobles i prefereix protagonitzar ell mateix les escenes d’acció, es va lesionar mentre saltava d’una bastida a la teulada d’un edifici.

Malgrat estar subjecte amb un arnès de protecció, l’estrella va rebre un fort cop al peu al calcular malament la distància i va acabar encastant-se contra la façana de l’edifici. 

No obstant, va demostrar ser tot un professional i no va dubtar a tornar de nou al terrat des del qual havia iniciat el salt, previsiblement per realitzar una nova presa, però una vegada allà l’equip de producció va aturar el rodatge perquè l’atengués un equip mèdic.

Notícies relacionades

Després de pronosticar-li un esquinç de turmell, que va patir concretament l’agost del 2017, l’intèrpret d’Ethan Hunt es va reincorporar a començaments del mes d’octubre al set de la cèlebre saga d’espionatge.

El productor d’aquesta nova seqüela, David Ellison, va revelar a People que Cruise ha estat més d’un any entrenant per posar-se en forma i suportar el dur ritme de treball, sense renunciar a protagonitzar ell mateix les seqüències més arriscades. D’altra banda, el director Christopher McQuarrie també va lloar la professionalitat de Tom Cruise.