En col·laboració amb

DIVERSIÓ AMB SEGURETAT

El Tibidabo redobla la seva màgia en aquest estiu 'inoblidable'

El parc d'atraccions ha rebut una mitjana diària de 1.600 visitants des de la seva reobertura el 2 d'agost

S'han potenciat els espectacles a l'aire lliure, com l'acabat d'estrenar 'La nit de les ànimes'

tibidabo

tibidabo

3
Es llegeix en minuts
Xavi Datzira

L’estiu del 2020 serà inoblidable, per estrany i complicat, però també perquè s’estan vivint experiències impensables fa tan sols un any. Es pot passejar per la Rambla sense aglomeracions, visitar gairebé en solitari museus i monuments, assistir a concerts a l’aire lliure sense cues i disfrutar de llocs com el Tibidabo com mai abans. El parc d’atraccions va reobrir les portes el passat 2 d’agost amb totes les mesures de prevenció necessàries per evitar la propagació del coronavirus –avalades pels certificats Global Safe Site Excellence i Safe Tourism Certified– i des d’aleshores ha rebut una mitjana de 1.600 visitants diaris, que han pogut disfrutar d’una vivència memorable.  

S’han potenciat les atraccions i els espectacles a l’aire lliure (els recintes sota sostre es mantenen tancats) i s’ha establert un control d’aforament d’un terç de la seva capacitat, per la qual cosa les entrades només es poden comprar de manera anticipada. D’aquesta forma, el Tibidabo es presenta davant els ciutadans com més d’un haurà somiat de petit: màgic, a l’abast de la mà i sense necessitat d’esperes per divertir-se al màxim a la nòria, les muntanyes russes, el barco pirata... L’Àrea Panoràmica, que regala unes vistes impressionants de Barcelona, ja que és el seu punt més elevat, també es manté obert.

Una família disfruta de la muntanya russa del Tibidabo amb la mascareta posada.

Estrena de por

El parc d’atraccions encara aquesta segona quinzena d’agost amb l’estrena del nou espectacle ‘La nit de les ànimes’, a càrrec de l’elenc de l’Hotel Krüeger i que s’allargarà fins al 30 d’agost (a les 21.00 hores). Una oportunitat per descobrir sota les estrelles totes aquestes històries ocultes i terrorífiques que passen a la nit, quan el Tibidabo es queda desert. Fins a 23 personatges de personalitat única deambulen per la plaça dels Somnis per posar els pèls de punta als espectadors.

Cada dia a la tarda, a les 16.00 i les 18.00 hores, també té lloc l’espectacle del Dr. Fly ‘La màgia de la muntanya màgica’. I els caps de setmana, les mascotes del parc, el Ti, la Bi, la Da i el Bo, mostren el seu particular ball sorgit al bosc de Collserola.

Venda d’entrades anticipada

Notícies relacionades

El parc obre de dimecres diumenge al migdia i tanca a les 21.00 hores (les 22.00 en cap de setmana). Per accedir d’una forma àgil i garantir la seguretat, s’han d’adquirir les entrades anticipadament a través de la pàgina web o l’aplicació mòbil del Tibidabo. L’aforament reduït d’un terç és vigent al recinte, així com en les atraccions, els punts de restauració i els altres espais.

Entre la resta de mesures es troben l’obligatorietat de portar mascareta a tot el recinte –excepte nens menors de 6 anys–, el manteniment de la distància de seguretat i seguir una bona higiene de mans, amb l’ús dels dispensadors de gel hidroalcohòlic que s’han instal·lat en diferents punts. A més, s’ha extremat la neteja i desinfecció de tots els espais, atraccions i serveis, i s’ha senyalitzat el parc amb recomanacions sobre les mesures higièniques i de protecció que cal seguir en tot moment. Si es compleix amb això, ja només queda pensar a divertir-se i aprofitar un Tibidabo que poques vegades tornarà a veure’s així.

Facilitats per comprar l’entrada i accedir al parc

L’aplicació mòbil del Tibidabo permet als visitants mantenir-se informats en tot moment de les novetats i mesures sanitàries, així com agilitar el procés de compra ‘online’ d’entrades. Entre les seves funcionalitats clau és la consulta del temps d’espera en les atraccions, consultar l’agenda dels espectacles i animacions programades i marcar com favorites les atraccions i situar-les al mapa interactiu. A més, les sòcies i socis Tibiclub disposen d’una àrea privada amb la informació específica pels seus membres.

Temes:

Tibidabo