A la ciutat de Perth

Insòlit atac d’un tauró a un home a Austràlia

La víctima, hospitalitzada en estat greu, va rebre la mossegada a la cama en el primer atac d’un esqual al riu Swan des de 1969

Insòlit atac d’un tauró a un home a Austràlia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutat australiana de Perth, queés famosa, entre altres coses, perquè té taurons a les seves platges, ha sigut notícia aquest dimecres per l’atac d’un tauró a un home que nedava al riu Swan, a la ciutat. L’animal l’ha mossegat a la part superior de la cama en el primer atac de tauró al riu des de 1969.

L’home, que ha sigut rescatat per uns caiaquistes, es creu que ha sigut atacat per un tauró camús d’entre 2 i 3 metres mentre nedava dimecres al matí davant la reserva natural de Blackwall Reach a Perth (oest d’Austràlia), segons han explicat les autoritats del país.

L’home ha sigut traslladat a l’Hospital Royal Perth en estat greu, segons ha explicat una portaveu del servei local d’ambulàncies. Els mitjans locals han informat que l’home tenia uns 50 anys i es trobava estable, malgrat la gravetat.

Una ciutat famosa pels taurons

La ciutat de Perth i la seva costa és famosa pels taurons blancs, que ja han protagonitzat diversos atacs. En les últimes setmanes s’han tancat algunes platges a causa de l’augment de taurons.

Notícies relacionades

Els atacs al riu Swan, que desemboca a l’oceà a la ciutat portuària del sud de Fremantle, al sud de Perth, acostumen a ser inusuals. L’últim atac va ser el 1969 i l’última mort relacionada amb taurons és de 1923, quan un altre nedador va ser mossegat a les cames.

L’àrea del riu Swan, on ha tingut lloc l’atac, ha sigut tancada al públic fins divendres, segons ha explicat en un comunicat el Departament d’Indústries Primàries i Desenvolupament Regional (DPIRD) de l’Estat.

Temes:

Austràlia