Responsabilitat social

Mataró rep el guardó al territori socialment responsable a la 7a edició dels premis Respon.cat

El premi és un reconeixement al treball i a la trajectòria del municipi al camp de la responsabilitat social els últims vint anys

Mataró rep el guardó al territori socialment responsable a la 7a edició dels premis Respon.cat

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els premis Respon.cat, o premis de la Responsabilitat Social de Catalunya, tenen el suport de la Generalitat de Catalunya i el Consell de Cambres de Comerç. Mataró va rebre el guardó de territori socialment responsable, que posa en relleu la tasca en matèria de responsabilitat social que desenvolupen l’Ajuntament de Mataró i els diferents agents del territori, tant públics com privats.

Arran de la creació dels premis de responsabilitat social, MÉS Mataró-Empresa-Societat, el Consell Econòmic i Social de Mataró, ha actuat com a principal impulsor d’una candidatura única de ciutat a les diferents iniciatives, liderades per l’Ajuntament de Mataró, FAGEM, UGT, CCOO, PIMEC, Tecnocampus i el Consorci de Residus del Maresme, entre d’altres. El document presentat recull les pràctiques i accions que s’han impulsat des del municipi els últims vint anys al camp de la responsabilitat social.

Mataró és territori socialment responsable per les seves pràctiques els últims vint anys

Mataró ressalta la sostenibilitat i l’eficiència de la ciutat, i dins de la candidatura han apostat per difondre altres fórmules empresarials de caràcter democràtic, inclusiu i amb focus en l’impacte al territori i a la societat. La creació de càtedres d’Economia Circular i Economia Social, projectes com el Parc Circular del Consorci de Residus del Maresme i l’articulació per part del consistori de l’Agenda Urbana Mataró 2030 també han afavorit el guardó al municipi.

Notícies relacionades

El jurat també ha valorat, i reconegut, la tasca dels sindicats en la defensa dels drets laborals, l’impuls de plans d’igualtat a les empreses o les diferents accions per portar a terme aquests plans.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró

Temes:

Mataró