Meteorologia

Mataró reforça la senyalització dels passos subterranis davant l’avís de pluges intenses

Fa una setmana el 112 va rebre més de 200 trucades per problemes relacionats amb l’acumulació d’aigua i el consistori vol reduir el risc d’incidents

Mataró reforça la senyalització dels passos subterranis davant l’avís de pluges intenses

Ayuntamiento de Mataró /ACN

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) intensificarà aquest divendres les mesures per prevenir incidències de les fortes pluges que s’esperen en les pròximes hores.

Al tancament habitual de rieres, el consistori ha sumat ara un reforç de la senyalització de perill als passos subterranis. Quan comenci a ploure, a més, es preveu fer una comprovació contínua d’aquests passos i les zones inundables per evitar fets com el de divendres passat, quan un home va quedar ferit greu a l’ofegar-se atrapat dins del seu cotxe.

Aquella tarda la ciutat va acumular 90 litres per m² en una hora, fet que va provocar l’enfonsament de dos barcos i els serveis d’emergències van haver de desallotjar tres vivendes inundades. El 112 va rebre més de 200 trucades.

Notícies relacionades

El Consell Comarcal del Maresme ha recalcat que aquesta nit i matinada hi ha un alt risc de precipitacions torrencials, amb un avís que afecta la franja de 22.00 h a 8.00 h. L’organisme recomana encaridament no aparcar vehicles en zones inundables.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró