Cooperació internacional

Mataró acull quatre nens sahrauís durant l’estiu

La iniciativa ‘Vacances en pau’ es reprèn després de dos anys d’inactivitat per culpa de la pandèmia

Mataró acull quatre nens sahrauís durant l’estiu

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mataró (Maresme) acull quatre nens sahrauís en el marc del projecte ‘Vacances en pau’, una iniciativa que el municipi reprèn després de dos anys d’inactivitat per la pandèmia.

La regidora de Cooperació i Desenvolupament, María José Pérez, va rebre els quatre nens que es troben a Mataró aquest estiu amb famílies d’acollida. La trobada es va fer a la Biblioteca Pompeu Fabra on els nens van rebre un conte de Les Santes com a obsequi. A més, també hi van participar els nens que es troben a Argentona i Dosrius.

Els nens sahrauís viuen durant el curs escolar amb les seves famílies als campaments de refugiats en les proximitats de la ciutat algeriana de Tindouf, en una de les zones més inhòspites del desert del Sàhara.

Notícies relacionades

Durant la seva estada a Mataró, que és de 40 dies aproximadament, se’ls fan revisions mèdiques i anàlisis nutricionals. D’altra banda, la convivència amb la família d’acollida i el seu entorn permet sensibilitzar la població de les condicions que està patint el poble sahrauí des de fa ja més de 40 anys.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró