Després de la declaració de diversos testimonis

Identificat un conductor que va envestir una usuària de patinet elèctric a Mataró i va fugir del lloc

  • Segons l’ajuntament, l’home se’n va anar sense socórrer la dona, que va resultar «ferida de consideració» i va haver de ser traslladada a l’Hospital de Mataró

Identificat un conductor que va envestir una usuària de patinet elèctric a Mataró i va fugir del lloc

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) ha emès un comunicat en què explica que la Policia Local de la ciutat ha identificat el conductor del vehicle que el 8 de febrer va topar amb un patinet elèctric i que, presumptament, va fugir sense socórrer la usuària del vehicle de mobilitat persona (VMP), que va resultar «ferida de consideració» i va haver de ser traslladada a l’Hospital de Mataró.

L’accident va tenir lloc en la confluència entre el carrer Jaume Isern i el carrer Tetuan. Així, segueixen dient des del consistori mataroní, «gràcies a les declaracions de diversos testimonis», la Policia Local va poder localitzar el vehicle fugit, que estava estacionat en un carrer pròxim al lloc del sinistre, i identificar-ne el propietari.

El conductor, que es va negar a declarar, està acusat d’un presumpte delicte de lesions i d’abandonament del lloc de l’accident sense socórrer la víctima

Notícies relacionades

. Les dades fetes públiques en l’última Junta Local de Seguretat posen de manifest l’augment de la sinistralitat viària amb VMP, com els patinets elèctrics, implicats en els últims dos anys: el 2021 es van registrar 51 accidents amb patinet elèctric, mentre que el 2020 se’n van registrar 33 i, el 2019, tres.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO