Conscienciar sobre la malaltia

Mataró farà la 14a caminada per l’Alzheimer adaptant-se a les restriccions per la Covid

  • Als participants se’ls obsequiarà amb una gorra de l’edició del 2021, a més de fruita i beguda per amenitzar el recorregut

  • Les inscripcions es podran fer a partir de l’1 de setembre i costaran cinc euros per als adults i tres per als de menys de 12 anys

undefined42762920 young caring nurse cheering up the sick patient  alzheimer  200218173656

undefined42762920 young caring nurse cheering up the sick patient alzheimer 200218173656

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 14a edició del Mataró Camina per l’Alzheimer ja té data i se celebrarà el 26 de setembre. El 2020, l’organització va reinventar l’esdeveniment en forma virtual per la Covid-19 a fi de continuar conscienciant la ciutadania d’aquesta malaltia. No obstant, ara des de l’associació Mataró Camina (Maresme), animen els veïns de la ciutat a participar en la 14a caminada per l’Alzheimer.

Tal com ha publicat Mataró Camina, malgrat la desvirtualització de la iniciativa, aquesta s’adaptarà a les restriccions vigents per la pandèmia. Així, aquest any, la caminada constarà de cinc recorreguts diferents i amb «mesures anti-Covid» en cada un d’aquests. Als participants se’ls obsequiarà amb una gorra de la Mataró Camina per l’Alzheimer 2021, a més de fruita i beguda per amenitzar el recorregut.

D’altra banda, des de l’organització expliquen que també se sortejaran premis a través de les fotos que es publiquin amb el ‘hashtag’: #caminaAlzheimer21. Les inscripcions es podran fer a partir de l’1 de setembre i costaran cinc euros per als adults i tres per als menors de 12 anys.

Des de l’organització expliquen que, a part de la caminada, també es repartiran en establiments de Mataró unes guardioles, amb la inscripció «Ajuda’ns a ajudar», per si algun veí desitja fer-hi un donatiu. Així, afegeixen que aquestes donacions també es poden realitzar fent una transferència al número de compte: ES11 2100 0379 9902 0033 2794, de l’Associació Mataró Camina.

Notícies relacionades

«La suma de totes les aportacions econòmiques del cava, juntament amb l’import total de les inscripcions i dels donatius es destinaran íntegrament a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM)», remarquen des de Mataró Camina.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO