RECONSTRUCCIÓ ECONÒMICA

Nous ajuts per a autònoms i microempreses de Mataró afectades per la pandèmia

Aquestes subvencions estan acordades a través de la taula per a la reconstrucció social i econòmica de la ciutat, aprovades en el passat ple ordinari de setembre

L'import màxim arriba als 1.058 euros per a cada sol·licitant en funció de les condicions i durada del préstec que havien demanat abans de la pandèmia

autonomo1

autonomo1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró ha impulsat una nova línia d’ajuts per a autònoms i microempreses destinada al pagament d’interessos derivats de les operacions de crèdit subscrits per l’impacte econòmic de la Covid-19.

Aquesta és una de les mesures acordades en la taula per a la reconstrucció social i econòmica de la ciutat, aprovat en el passat ple ordinari del mes de setembre.

Els requisits per poder accedir a les subvencions són: tenir local o domicili fiscal a Matarói haver demanat un crèdit o ampliació d’un existent amb data posterior al decret de l’estat d’alarma.

Ajuts de fins a 1.050 euros

L’import màxim arriba als 1.058 euros per a cada sol·licitant en funció de les condicions i durada del préstec sol·licitat. La partida pressupostària del consistori està dotada amb 200.000 euros.

Notícies relacionades

La convocatòria s’obrirà el 15 d’octubre i es podran demanar fins al 13 de novembre, a través de la seu electrònica de la pàgina web del consistori.

Més notícies de Mataró