les professions del futur

El TecnoCampus organitza una nova edició de l'Install Party per acostar la tecnologia als més joves

L'esdeveniment, que se celebrarà el 6 de març, dirigit a centres de primària i secundària, és una activitat que s'emmarca dins del moviment Xnergic, una iniciativa per fomentar les vocacions tecnològiques

eca52ba7-9d74-4ec6-a4f3-027ea7380b91

eca52ba7-9d74-4ec6-a4f3-027ea7380b91

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus de Mataró acollirà el divendres 6 de març la sisena edició de l’Install Party, una activitat que reuneix estudiants, centres educatius i empreses per posar en comú treballs i projectes tecnològics. 

Durant el matí tindrà lloc una fira tecnològica on alumnes de diferents centres del Maresme mostraran treballs i experiències. Durant la tarda es farà l’exposició de treballs STEAM, on estudiants preuniversitaris exposaran els seus treballs d’investigació de batxillerat, treballs tècnics de CFGM o CFGS i projectes de 4t d’ESO. 

Allà es podran trobar treballs d’electrònica, control, domòtica, programació, videojocs, audiovisuals, realitat virtual, realitat augmentada i molt més. Un jurat format per professors de la universitat valorarà i donarà premis als treballs guanyadors.

Tallers, taules rodones i exposicions

També a la tarda, els assistents podran participar en alguns dels tallers, gratuïts (amb inscripció prèvia) sobre programació de drons i videojocs, efectes especials, tèxtil intel·ligent o Instant Docs (audiovisual). Les taules rodones permetran als estudiants posar-se al dia de la mà d’experts, sobre temes com prototipatge ràpid i fabricació digital, disseny de jocs i gamificación, videojocs a l’aula o cultura digital.

També hi haurà una zona Marketplace amb demostració de drons i una exposició on empreses d’àmbits com la impressió 3D, els videojocs o la robòtica, entre d’altres, presentaran els últims productes o serveis que estan marcant tendència al sector.

Una iniciativa del TecnoCampus

L’Install Party és una activitat que s’emmarca dins del moviment Xnergic, una iniciativa impulsada des del TecnoCampus per fomentar les vocacions tecnològiques entre homes i dones, que tinguin interès per la tecnologia, o que potser encara no però volen veure què implica la tecnologia i què es pot arribar a fer. 

Notícies relacionades

Les carreres Tecnològiques són actualment les que creen més ocupació (amb un creixement del 6% d’ocupació el 2018) i la demanda és tan alta que l’últim informe de l’observatori de treball de la Comissió Europea preveu que el 2020 hi hagi un dèficit de 900.000 enginyers a Europa.

Més notícies de Mataró

Temes:

Mataró