Mataró acull la sortida de la tercera etapa de la Volta

Amb final a la Molina i 3 ports de primera categoria és una de les etapes clau

dmoreno32885372 spanish cyclist alberto contador of movistar celeb160222123438

dmoreno32885372 spanish cyclist alberto contador of movistar celeb160222123438 / FRANCISCO LEONG

1
Es llegeix en minuts
X.P.S / EL PERIÓDICO

La Volta a Catalunya tindrà per quart any consecutiu un inici d'etapa des de Mataró. Ho farà aquest dimecres 22 de març a les 11:30 h al Camí de la Geganta.

L'etapa sortirà de la capital del Maresme per arribar fins a la Molina, en un total de 188 km amb més de 1500 metres de desnivell.

Es converteix així, per a molts, en l'etapa reina de la Volta catalana i es preveu que sigui clau pel desenllaç d'una de les proves per etapes més antigues d'Europa.

El més destacable de l'etapa és l'ascensió a un port de tercera categoria, a tan sols 6 quilòmetres de la sortida, i en especial els tres ports de primera categoria que s'encadenen en la part final del recorregut.

L'etapa serà clau per veure com agafen posicions dins la general Froome i Contador, els principals favorits a guanyar la Volta 2017.

RECORREGUT PER MATARÓ

Els mataronins podran acostar-se al punt de sortida ja a les 10:30 h del matí quan començaran a desfilar els corredors per fer la firma abans de l'inici, en el recinte firal del Parc Central.

Notícies relacionades

A les 11: 30 h està prevista la crida per a la sortida i a les 11:35 h donar pas a la sortida neutralitzada. Així doncs, els corredors recorreran Plaça Espanya, Passeig Carles Padrós, Av. del Velòdrom, Ctra. de Cirera, Pl. França, Via Europa, Plaça Granollers i Av. Puig i Cadafalch en la recerca de posicions estratègiques abans de la 'sortida real' que tindrà lloc quan arribin al rètol de final de població.

Més notícies de Mataró