CULTURA

El Festival 'Ple de Riure' del Masnou compleix vint anys

Companyies internacionals i locals comparteixen programació fins el 23 de juliol

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MATARÓ

El Festival Internacional de Teatre Còmic 'Ple de Riure' arriba a una de les seves edicions més especials: la vintena. Des del passat dia 19 i el pròxim 23 de juliol, els carrers, places i platges de la ciutat tornaran a ser ocupades pel teatre còmic i de carrer, buscant el somriure i el riure de tots, però també hi haurà espai per mirar enrere i fer balanç del que han sigut aquestes dues dècades de Festival.

Pel que fa a la programació, una formació coneguda del públic masnoví, l'Always Drinking Marching Band, serà la banda oficial. També hi haurà el segell del Masnou amb la LACAM, la companyia d'artistes establerts al Masnou.

No faltaran tampoc altres cites habituals, com la Companyia del Foc, la Xirriquiteula, Vacas, Teatre Mòbil, Circ Vermut, 15feet6, Les XL, Circ Pitarg i Paki Paia.

Però la proposta més especial d'aquesta edició serà la gala 'Ple de Pallassos', on Toni Albà, Tortell Poltrona, Marcel Gros, Pep Callau i Claret Clown recordaran el seu pas pel festival. Serà a l'Espai Escènic Ca n'Humet, el dijous 21 de juliol.

Notícies relacionades

Al llarg de la seva història, el 'Ple de Riue' ha generat una gran quantitat de moments memorables. Alguns d'ells prendran forma en una doble exposició a la Casa de Cultura i el camí reial, durant els dies del Festival.

Més notícies de Mataró

Temes:

El Masnou Humor