atès d'urgència

El cantant de 'Dragon Ball', ferit després de caure des de l'escenari del Wizink Center

Hiroki Takahashi va perdre l'equilibri a l'estar al caire de l'escenari i va caure dos metres fins al terra

cantante-wizink-caida

cantante-wizink-caida

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El cantant de ‘Dragon Ball’, Hiroki Takahashi, va patir ahir a la nit una caiguda des de l’escenari del Wizink Center de Madrid i va ser traslladat a l’hospital. L’artista, que es trobava interpretant el tema principal de ‘Dragon Ball Z’, va córrer fins a la vora dreta de l’escenari per animar els espectadors d’aquest extrem. A l’arribar al límit de la plataforma, va perdre l’equilibri i va caure dos metres fins al terra.

D’acord amb l’agència MOJOST, que representa Takahashi, l’artista va haver de rebre atenció mèdica immediatament. Segons l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, el cantant podrà ser traslladat al Japó ben aviat, on acabarà de recuperar-se.

Notícies relacionades

Els esdeveniments no han evitat que Takahashi s’hagi dirigit als seus fans madrilenys, a través de la companyia Overlook Events i de la seva agència, per demanar disculpes per no haver pogut concloure l’actuació.

Hiroki Takahashi és conegut per haver prestat la seva veu a un gran nombre d’animes, entre els quals, ‘Death Note’, ‘Digimon’, ‘Yu-Gi-Oh! Duelo Monstruos’ i ‘Street Fighter IV: The Ties That Bind’. Les empreses relacionades amb l’espectacle han animat els seguidors de ‘Dragon Ball’ a enviar mostres de recolzament al cantant, que ells mateixos es comprometen a fer arribar a Takahashi.