Troben una dona que feia 15 anys que era morta a casa seva, a Madrid

La Policia Nacional va trobar el cos en perfecte estat perquè es va conservar gràcies a una escletxa de ventilació

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional ha trobat al seu domicili del districte madrileny de Ciudad Lineal una dona de 78 anys que feia al voltant de 15 anys que era morta per causes naturals. Els agents van entrar al seu domicili dimarts passat després que un familiar comuniqués que la trobaven a faltar.

Segons ha avançat el diari ‘El Mundo’, el cadàver, que estava momificat, va ser trobat al bany de la casa, situada en el número 51 del carrer de José del Hierro i, segons els metges, podria haver mort fa entre 14 i 16 anys. Feia anys que els veïns demanaven a la policia que entrés a casa seva i asseguren que l’última vegada que la van veure amb vida va ser el setembre del 2004.

Momificació del cos

Notícies relacionades

Dimarts passat els agents es van presentar al domicili, situat al segon pis de l’edifici, juntament amb parents de la dona i no van poder obrir la porta perquè tenia la clau posada, així que finalment van intervenir els bombers, que van entrar per la terrassa amb l’ajuda d’una escala després d’empènyer una finestra que era semioberta.

Després de morir, el cos no es va descompondre a causa de la humitat de l’habitació i al fet que hi havia una escletxa de ventilació, que va produir el procés de conservació cadavèric de la momificació.