la ingovernable

Una regidora de Madrid explota contra els okupes i els qualifica de "paràsits"

"Se'ls acaba la ganga", avisa Sofía Miranda, edil de Ciutadans responsable d'Esports

zentauroepp32176552 sofa miranda190807115243

zentauroepp32176552 sofa miranda190807115243 / GERARD JULIEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La regidora delegada d’Esports a l’Ajuntament de Madrid, Sofía Miranda, ha qualificat de "paràsits" els membres de La Ingobernable, als quals ha recriminat que visquin "a costa dels impostos de tots els madrilenys", i els ha advertit que se’ls "acaba la ganga".

Així s’ha pronunciat Miranda a través del seu compte de Twitter després que La Ingobernable fes una crida als moviments socials a defensar l’edifici públic el pròxim 2 de setembre, data en la qual està previst el desallotjament, i han insistit que no els poden fer fora de l’immoble.

"No sou 'indesallotjables'; sou paràsits que viviu a costa dels impostos de tots els madrilenys que us paguem la llum i l’aigua. Entenc que estigueu nerviosos, se us acaba la ganga. Una salutació", ha expressat la regidora de Ciutadans.

Des de La Ingobernable, no han tardat a criticar Ciutadans:

Polèmica amb el Consistori

En l’última roda de premsa de la Junta de Govern abans de les vacances estivals, l’alcalde, José Luis Martínez-Almeida, es va dirigir a La Ingobernable per dir-los que és "millor evitar enfrontaments innecessaris" perquè el Consistori els desallotjarà de l’immoble que okupen al carrer del Gobernador, 39, en principi la primera setmana de setembre, actuant "dins de la llei però amb tota la força que dona la llei".

Notícies relacionades

Martínez-Almeida va demanar que abandonessin les "actituds xulesques i arrogants" i va asseverar que "fa dos anys que viuen de l’erari públic, que no els donaran un immoble."

Els membres de La Ingobernable van qualificar aquestes afirmacions de "violentes" així com van indicar que es va tractar d’"una amenaça" al dir que actuarien "amb tota la força de la llei", davant de la qual cosa mantenen que reivindicaran el centre "amb diàleg i no amb violència". 

Temes:

Madrid Okupes