ORGULL GAI A MADRID

L'Orgull deixa gairebé 500 atesos a Madrid

Els serveis sanitaris es van veure obligats a traslladar a hospitals 54 persones

GRAF5732  MADRID  07 07 2018 - Asistentes a la manifestacion del Orgullo Gay que esta tarde parte desde la glorieta de Atocha de Madrid  hasta la plaza de Colon  con el lema principal  Conquistando la igualdad  TRANSformando la sociedad   EFE Santi Donaire

GRAF5732 MADRID 07 07 2018 - Asistentes a la manifestacion del Orgullo Gay que esta tarde parte desde la glorieta de Atocha de Madrid hasta la plaza de Colon con el lema principal Conquistando la igualdad TRANSformando la sociedad EFE Santi Donaire / Santi Donaire (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Les Festes de l’Orgull a Madrid van deixar un balanç final, entre el dimecres 4 i el diumenge 8 de juliol, de 469 assistències per part dels sanitaris de Samur-Protecció Civil. De les persones ateses, 54 van necessitar trasllat a centres hospitalaris.

Segons va informar aquest dilluns Emergències Madrid, les assistències més comunes van estar relacionades ambtalls, intoxicacions etíliques, contusions o marejos per la calor.

El dia que es van produir més actuacions va serdissabte a la nit i la matinada de dissabte a diumenge, quan es van registrar 300 assistències, de les quals 40 van necessitar trasllat hospitalari per a la seva valoració. 

Notícies relacionades

D’aquestes 40, es van registrar tres trasllats més greus, amb una intoxicació per drogues, un atropellament a la zona de Colom i una persona que tenia nombrosos traumatismes per haver caigut d’una de les carrosses que van recórrer els carrers del centre de Madrid.

Samur-Protecció Civil va desplegar, per atendre els més 700.000 assistents, prop de 500 efectius entre funcionaris i voluntaris, que van donar servei als quatre llocs sanitaris fixos i als quatre mòbils al llarg del recorregut de la desfilada.