Un jutge admet 16 diligències i la Guàrdia Civil l'aixecarà

La rajola d'un Mercadona, clau per resoldre la desaparició d'una dona fa set anys després de veure el seu ex

María Piedad García Revuelta es va esfumar després d'anar a un sopar de nadal on hi havia el seu ex

Havia trencat amb Javier Sánchez-Toledo, que es va penjar tres dies després d'aquella nit

maria-piedad

maria-piedad

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat número 5 de Móstoles (Madrid) ha acceptat aixecar una rajola del terra del supermercat Mercadona de Boadilla del Monte on treballava María Piedad García Revuelta, veïna de la localitat que està desapareguda des del 2010.

La titular del jutjat ha admès a tràmit una de les 16 noves diligències realitzades per la família de la noia, desapareguda des que va anar, el 12 de desembre del 2010, a un sopar d'empresa on també hi havia la seva exparella, que va acabar penjat.

Només una rajola

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat a Efe que ja han rebut la notificació judicial, encara que de moment es desconeix la data en què es portarà a terme el registre d'una zona del Mercadona situat de l'avinguda de l'Infante. 

La companyia valenciana s'ha posat a disposició dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat per facilitar la investigació. No obstant, l'empresa ha concretat a Efe que només s'aixecarà "una rajola", que és sobre la qual pesa l'ordre judicial.

Els dos protagonistes

García Revuelta, que tenia 32 anys el desembre del 2010, va desaparèixer aquella nit després d'anar a un sopar de Nadal del supermercat on treballava, que es va celebrar en un restaurant de Boadilla. 

Notícies relacionades

El seu exnòvio, Javier Sánchez-Toledo, que llavors tenia 38 anys i amb qui havia trencat la seva relació feia un temps, es va oferir a portar-la a casa, on ella vivia amb un fill de tots dos, de 8 mesos, i amb un altre de 9 anys d'una relació anterior.

No obstant, mai va arribar al seu domicili i la seva exparella va aparèixer penjat tres dies després en una torre d'alta tensió en un paratge del terme municipal de San Lorenzo de El Escorial sense deixar cap pista sobre el parador de la dona.