L'espot més esperat

Així és l'anunci de la Loteria de Nadal 2019: «El sorteig que ens uneix»

Loteries i Apostes de l'Estat sorprèn amb quatre històries emocionants

videoplayback / periodico

2
Es llegeix en minuts
Ana María González

L’anunci de la Loteria de Nadal 2019 ja és aquí, i en aquesta ocasió, per a sorpresa de tots, ha optat per quatre curtes històries sota els lemes «Units per un dècim» «El sorteig que ens uneix». Totes ens recorden que la il·lusió més gran és compartir el dècim. Contra tot pronòstic, l’anunci de la Loteria de Nadal 2019 no s’ha rodat en un bar com apuntaven alguns indicis. Dues de les quatre històries estan gravades dins d’una casa, una en una empresa i l’altra ha sigut en un hospital. 

Així ho ha donat a conèixer aquest dijous 14 de novembre el president de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat (SELAE), Jesús Huerta Ametller, durant la presentació del Sorteig Extraordinari de Nadal 2019 i la seva campanya publicitària a la Reial Casa de la Moneda. 

A continuació, les quatre històries:

el Félix i la Pilar  

El protagonista de la primera història, elFélix, comparteix la butlleta amb laPilar, la seva exnora«Tot i que ja no siguis la dona del meu fill, per a mi continues sent de la família». El protagonista visitarà la seva exnora, ella li obre les portes de casa seva pensant que veurà els seus nets. Per a la seva sorpresa, el seu exsogre vol compartir amb ella el dècim com cada any. En aquest cas, aquest curtmetratge recorre a l’emoció, com ens sol tenir acostumats Loteries i Apostes de l’Estat. 

L’Emilio i la Gloria

La segona història té com protagonistes l’Emilio i Gloria, pare i filla. L’Emilio es jubila després de 40 anys lluitant i treballant per tirar endavant la seva empresa. Aquest any, la seva filla Gloria, la nova gerent, vol donar una sorpresa al seu pare triant el número de la Loteria de Nadal de l’empresa amb la data del dia que la va inaugurar. La Loteria de Nadal sempre ha estat molt unida a les supersticions, és per això que l’anunci ha volgut fer una picada d’ullet als compradors de dècims amb dates especials

La Carmen i el Víctor

Notícies relacionades

En el tercer curtmetratge els protagonistes són laCarmen i el Víctor, malalta i infermer respectivament. La Carmen fa molt temps que és a l’hospital i no té il·lusió pel Nadal. El seu infermer vol que recuperi l’esperança i pensi en el seu futur, ja que està segur que sortirà de l’hospital tard o d’hora. «¿Què faràs amb el premi quan surtis d’aquí?, «Perquè sortiràs d’aquí, ho saps», li diu el Víctor. És per això que decideix compartir un dècim de la Loteria de Nadal amb la seva pacient Carmen. 

El Ramón i el José

ElRamón, pare de dues filles, és el protagonista de la quarta i última història del’anunci de la Loteria de Nadal 2019. El protagonista compra un dècim per a cada una de les seves dues filles i a les seves respectives parelles, menys a un, elJosé. El motiu pel qual elRamón  no vol compartir la butlleta amb un dels seus gendres és perquè acaba de començar amb la seva filla Sofia. Al veure que elJosé sí que els ha comprat a ells un dècim, decideix rectificar i compartir amb ell també el dècim que li anava a regalar únicament a la seva filla Sofia. 

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.