sorteig extraordinari

L'Aya, la nena dels "mil euros", canta la grossa de la Loteria de Nadal 2018

Es va fer famosa el 2017 per com cantava les menudalles

Ho celebrarà "anant al Burger King"

zentauroepp46333962 graf1259  madrid  22 12 2018   las ni as de san ildefonso ay181222125135

zentauroepp46333962 graf1259 madrid 22 12 2018 las ni as de san ildefonso ay181222125135 / Mariscal

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Aya Ben Hamdouch, la nena de San Ildefonso que l’any passat gairebé va aconseguir eclipsar la grossa amb les seves menudalles de "miiiil euros", ha tornat aquest dissabte al Teatro Real entre els aplaudiments del públic i ha cantat la grossa del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2018 amb el número 3.347.  

► Comprovar dècim premiat de Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

La veu revelació del desembre de 2017, que va arribar fins i tot a ser 'trending topic' a Twitter, ha sortit a l’escenari del Real passades les 12.30 hores, a la vuitena taula, i ha sigut portadora de sort. L’han acompanyat Carla García Villanueva cantant el número, i Santo Daniel de León Santa i Yenifer Beltre Figuereo amb les extraccions.

Rumb al Burger King

Després de cantar el premi més important, aquesta nena de deu anys ha afirmat que està molt feliç i alegre i que no s’ho esperava. A més, ha assenyalat que ho celebrarà "anant al Burger King". Aquesta petita d’origen marroquí ha comentat que són quatre germans i que una de les seves germanes també ha participat en el sorteig.

L’Aya forma part dels 31 nenes i nens seleccionats aquest any en la residència internat San Ildefonso per a aquest Sorteig Extraordinari de Nadal. La Carla, la companya de l’Aya, no ha dubtat a expressar el seu desig: que el premi "hagi tocat a les persones que li embargaran la casa perquè tinguin diners per pagar-ho".

Una altra de les protagonistes del sorteig ha sigut laNerea, que s’ha posat a plorar al cantar un premi.

La fama de l’Aya

Notícies relacionades

Fa un any, l’Aya allargava el cant de "mil euros" durant la maniobra i més enllà del micròfon, despertant somriures còmplices i aplaudiments entre el públic, que la va ovacionar com si hagués cantat la grossa i la va acomiadar dret amb el crit de 'Tu sí que vals’. 

En declaracions a Europa Press, l’Aya reconeixia al sortir del sorteig que s’havia posat més nerviosa a l’escoltar el murmuri i els aplaudiments del públic, tot i que a l’acabar la seva intervenció no era del tot conscient que el seu "miiiiil eeeeuuuuroooos" s’havia convertit ja en un fenomen dins i fora de la sala, segons va explicar la seva professora, Charo Rodríguez, després de reunir-se amb ella entre bastidors.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.