Caldes de Montbui reparteix íntegrament un cinquè premi de la Loteria de Nadal

Un bar del centre del poble ha venut 250 dècims a familiars, amics i parroquians

 

  / JOSEP GARCÍA

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / CALDES DE MONTBUI

La sort ha entrat de ple Caldes de Montbui, on l'administració número 1 ha venut íntegrament les 161 sèries d'un cinquè premi, el 73.867, amb 6.000 euros per dècim. El bar La Familia, situat a la mateixa avingut de Pi i Margall on hi ha l'administració afortunada, ha sigut l'encarregat de vendre fins a 250 dècims de la Loteria de Nadal, la majoria entre parroquians, amics i familiars.

“Jo vaig ser la que vaig comprar el número, i s'ha venut molt bé, jo me'n vaig emportar 10 dècims i el meu marit dos més”, explica Mercedes Bonilla, propietària del local. La sort els ha tocat en un moment difícil, ofegats pels deutes i a punt de jubilar-se, amb el cartell per traspassar el bar esperant rere el taulell des d'on Emilio Liébanes ha venut els números premiats.

El premi servirà per  ajudar moltes famílies a passar el Nadal molt millor del previst

“Al mi em toquen 3.000 euros, vaig compartir el número amb un amic meu i ja tenim clar que part d'aquests diners ens els gastarem en cerveses junts”, explica un dels premiats, Paco Fajardo, a les portes de l'administració. El premi servirà per ajudar moltes famílies a passar el Nadal molt millor del que havien previst.

PER ALS NÉTS

Notícies relacionades

“A la meva mare li van prendre el pis i li van concedir un lloguer social, i als meus oncles i als meus avis els van embargar la casa, ara podrem ajudar-nos una mica”, assenyala Alba Meilán. El seu avi té cinc dècims dels premiats. Ja els ha dit que es quedarà 18.000 euros i repartirà la resta entre els néts.

El bar La Familia fa honor avui al seu nom, i s'ha convertit en punt de trobada dels premiats, que no han desaprofitat l'ocasió per destapar diverses ampolles de cava i planejar d'entrada si el pollastre que tenien comprat per a la nit de Nadal serà substituït per una mariscada. 

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.