LA JORNADA A L'NBA

Lebron James ja és màgic amb els Lakers

L'estrella de l'equip californià dona amb un mate la victòria contra els Hawks per 107 a 106

Los Angeles Lakers’ LeBron James (23) dunks against the Atlanta Hawks during the first half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 11, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

Los Angeles Lakers’ LeBron James (23) dunks against the Atlanta Hawks during the first half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 11, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) / Marcio Jose Sanchez (AP)

1
Es llegeix en minuts

LeBron James va aportar 26 punts, inclòs el mate que va aconseguir en els últims segons del temps reglamentari de partit que Los Angeles Lakers van guanyar per 107-106 als Hawks d’Atlanta. La victòria va ser la tercera consecutiva dels Lakers, que ja tenen marca guanyadora de 7-6, mentre que James, que també va aportar set rebots i quatre assistències, va arribar a la victòria número 768 com a professional i supera en la llista dels tempsReggie Miller en la posició número 21. Els Lakers també van aconseguir el cinquè triomf seguit contra els Hawks i tenen marca de 24-5 des de la temporada del 1991.

L’últim minut va ser d’una intensitat increïble. El veterà escorta Vince Carter, amb un mate, va avançar els Hawks (105-106), i després James va forçar la falta personal, tot i que va fallar els dos tirs lliures. Però Kuzma va capturar el rebot ofensiu, va penetrar dins de la zona entre tres defensors dels Hawks per tirar a cistella i va fallar des de la banda esquerra.James va esperar la pilota a la banda dreta i va fer el mate de la victòria quan faltaven 15,3 segons per jugar-se.