Tòquio 2020

Fernández i Baquerizo diuen adeu a vuitens al vòlei platja de Tòquio

Repeteixen la novena posició que van aconseguir fa cinc anys a Rio de Janeiro

Fernández i Baquerizo diuen adeu a vuitens al vòlei platja de Tòquio
1
Es llegeix en minuts

El duo espanyol femení de vòlei platja, compost per Liliana Fernández i Elsa Baquerizo, es va acomiadar aquest dilluns als vuitens de final dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 després de perdre contra les canadenques Sarah Pavan i Melissa Humana-Paredes en dos sets (21-13 i 21-13).

Fernández-Baquerizo, que buscaven un històric pas a quarts de final, no van poder doblegar les canadenques, líders del rànquing olímpic, campiones del món i favorites a l’or a la capital nipona. El primer set ja va ser un indicador de la dificultat del joc.

Melissa i Pavan –que juguen juntes des del 2017– van donar alguna esperança a les espanyoles al començament del segon assalt, però el seu joc a la xarxa va tornar a resultar demolidor. La defensa d’Elsa i ‘Lili’ va ser bona, tot i que la parella del Canadà va acabar imposant el seu joc per apagar el petit incendi i agafar l’avantatge al marcador.

Notícies relacionades

A partir del desè joc, la solidesa de les canadenques, que van anar a més amb el servei i la recepció, va servir per certificar-los la presència a quarts de final al rematar amb un 21-13 que es tradueix en l’adeu d’Espanya al quadro femení del vòlei platja olímpic.

D’aquesta manera, Liliana Fernández i Elsa Baquerizo repeteixen la novena posició que van aconseguir fa cinc anys a Rio de Janeiro. El 2016, el tàndem espanyol també va ser eliminat pels principals caps de sèrie del quadro femení de vòlei platja.