TENNIS

Carreño queda fora de la final olímpica al caure amb Khatxanov

El tennista asturià haurà de jugar per la medalla de bronze davant el perdedor del partit entre Djokovic i Zverev

Carreño queda fora de la final olímpica al caure amb Khatxanov

Carreño devuelve un revés.

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

La medalla haurà d’esperar, i només podrà ser de bronze. Pablo Carreño ha caigut eliminat en les semifinals davant Karen Khatxanov per 6-3 i 6-3. El tennista rus s’ha guanyat el pas a la final olímpica amb contundència en un partit que ha dominat de cap a peus. Khatxanov s’enfrontarà diumenge al vencedor de l’altra semifinal que juguen Novak Djokovic i Alexander Zverev, mentre que Carreño s’enfrontarà al perdedor.

Notícies relacionades

Khatxanov ha començat sense donar opcions a Carreño. El tennista rus ha sigut impecable en el primer set recolzat en el seu servei i una poderosa dreta que li han permès cedir només dos punts amb el seu servei, aconseguir 10 cops guanyadors i cometre només 4 errors no forçats.

Un martell precís i potent

El rus era una piconadora i la seva dreta, un martell potent i precís davant un Carreño que anava a remolc, defensant-se com podia, però sense l’agressivitat i el joc demostrats el dia anterior contra Medvédev. En 37 minuts Khatxanov s’ha apuntat la mànega. La tònica s’ha mantingut en l’inici del segon set. El gegant rus (1,98 metres) tenia el patró molt clar del que havia de fer i l’executava amb determinació, però després d’una hora de joc, Carreño ha aconseguit el primer ‘break point’ per pressionar el tennista rus, que l’ha salvat ‘in extremis’. L’ensurt ha posat Khatxanov en alerta i, en el següent joc, ha reaccionat trencant el servei de Carreño. Un avantatge que el rus no ha desaprofitat per certificar el seu pas a la final en el primer ‘match ball’ amb un últim cop amb la dreta després d’1 hora i 19 minuts.