Victòria històrica

Nishiya Mimijo guanya la medalla d’or en monopatí amb tan sols 13 anys

L’espanyola Andrea Benítez ha quedat eliminada en l’‘street’ dels Jocs de Tòquio

Nishiya Mimijo guanya la medalla d’or en monopatí amb tan sols 13 anys
1
Es llegeix en minuts

L’or va ser per a la japonesa Nishiya Mimijo (15,26 punts), davant de la brasilera Rayssa Leal (14,64), mentre que el bronze va correspondre a la ‘veterana’ nipona Funa Nakayama, de 16 anys (14,49).

Notícies relacionades

L’espanyola Andrea Benítez ha quedat eliminada en l’‘street’ dels Jocs de Tòquio, tot i que ha tingut l’honor de protagonitzar l’històric debut de l’esport espanyol en l’‘skateboard’, un dels nous esports olímpics en què s’ha penjat l’or Nishiya Mimijo, de tan sols 13 anys.

La noia d’Algesires, que era la primera reserva de la competició i va acudir a Tòquio a última hora per substituir la neerlandesa Candy Jacobs, baixa per coronavirus, es va divertir al Parc Esportiu Urbà d’Ariake i va completar una meritòria actuació per acabar quinzena en la fase de classificació. Així, no va fallar en cap de les seves dues baixades, que va tancar amb unes puntuacions d’1,94 i 1,81, i va encertar en tres dels cinc trucs que va intentar, amb 1,51 i 0,70 com a millors marques. D’aquesta manera, sumant els quatre valors va aconseguir un total de 5,96 punts, marca insuficient per ficar-se entre les vuit finalistes que van lluitar per les medalles.