Futbol

Pedri, Èric García i Mingueza entren a la llista d’absoluta per als Jocs

Luis de la Fuente convoca sis jugadors de l’absoluta més Asensio i Ceballos en un grup de màxim nivell

Luis de la Fuente

Luis de la Fuente / Mariscal (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Luis de la Fuente, seleccionador olímpic espanyol, va donar aquest dimarts la llista de 22 de convocats, 18 més quatre suplents, que inclou tres jugadors blaugrana (Pedri, Èric García i Mingueza), dos de l’Espanyol (Óscar Gil, Javi Puado) sis jugadors de l’absoluta que estan disputant l’Eurocopa 2020 i dos reforços de primer nivell com Marco Asensio, després de renunciar a l’Europeu sub-21 el 2019 que va donar el bitllet als Jocs Olímpics, i Dani Ceballos. Unai Simón, Èric García, Pau Torres, Pedri, Dani Olmo i Mikel Oyarzabal són els jugadors de l’absoluta que enganxaran la disputa de l’Eurocopa amb la concentració de la selecció espanyola olímpica.

Els seleccionats quedaran concentrats el dia 30 i l’endemà s’exercitaran a les instal·lacions de la Ciutat del Futbol, abans de desplaçar-se a la localitat alacantina de Benidorm, on realitzaran la preparació prèvia als Jocs fins que viatgin al Japó el 13 de juliol.

Llista de 18 convocats

Porters: Unai Simón (Athletic Club), Álvaro Fernández (Osca), Álex Domínguez (UD Las Palmas).

Defenses: Óscar Mingueza (Barcelona), Jesús Vallejo (Reial Madrid), Èric García (Barcelona), Pau Torres (Vila-real), Óscar Gil (Espanyol), Marc Cucurella (Getafe), Juan Miranda (Betis).

Notícies relacionades

Centrecampistes: Jon Moncayola (Osasuna), Martín Zubimendi (Reial Societat), Dani Ceballos (Betis), Mikel Merino (Reial Societat), Carlos Soler (València), Pedri (Barcelona).

Davanters: Bryan Gil (Sevilla), Marco Asensio (Reial Madrid), Dani Olmo (Leipzig), Mikel Oyarzabal (Reial Societat), Rafa Mir (Wolverhampton), Javi Puado (Espanyol).