Pasqual Maragall reviu els seus Jocs

L'exalcalde va fullejar el suplement olímpic d'EL PERIÓDICO amb l'ajuda de la seva excap de premsa

fcasals39435375 maragall vinent170724211112

fcasals39435375 maragall vinent170724211112

1
Es llegeix en minuts

Una entranyable imatge ha solcat les últimes hores les xarxes socials. Pasqual Maragall, el que va ser alcalde olímpic de Barcelona-92, apareix en una foto contemplant la portada del suplement olímpic del diari 'Més Periódico', en la qual un entremaliat Cobi s'enfila per les torres de la Sagrada Família, en un dibuix del creador de la mascota, Javier Mariscal

Notícies relacionades

"Em fa mal l'ànima 25 anys després. Però, a la nostra manera, aquesta tarda hem rigut amb el Cobi enfilat a la Sagrada Família de la portada del suplement d'ahir d'El Periódico", assegura en un post a Facebook la que durant molts anys va ser cap de premsa de Maragall, Àngela Vinent. La foto està tenint molts comentaris tendres a les xarxes, solidaritzant-se amb la situació de l'alcalde que més va fer per la modernització i projecció mundial de la ciutat a través dels Jocs.

"Gràcies, Pasqual" és el comentari més comú. Precisament en el suplement del nostre diari, el que va ser conseller delegat de l'organització dels Jocs, Josep Miquel Abad, destacava la seva tristesa per la malaltia progressiva de Maragall que li impedeix ser conscient de la magnitud de la seva herència. "És dolorós i injust que Maragall no pugui disfrutar d'aquesta festa. Mai va fallar a la seva ciutat. Era un escut infranquejable que ens protegia a tots de tot", assegurava Abad.