El rei Carles III reapareix somrient per felicitar la Pasqua

El monarca britànic assisteix al seu primer acte públic des que se li va diagnosticar un càncer el febrer passat

El rei Carles III reapareix somrient per felicitar la Pasqua

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El rei Carles III del Regne Unit va reaparèixer ahir en públic per primera vegada des del febrer per assistir a una missa amb la reina Camil·la, en el servei religiós de Pasqua a l’església de Sant Jordi del castell de Windsor. Va ser el seu primer acte públic des que es va anunciar al febrer el seu diagnòstic de càncer.

Notícies relacionades

Tant a la seva arribada amb Camil·la al temple de la residència reial com a la sortida, el sobirà de 75 anys es va dirigir amb semblant relaxat i somrient a les persones que s’havien congregat a les seves portes des d’hores abans. Fonts del palau de Buckingham van indicar que, si bé aquesta compareixença no significa que el rei hagi de reprendre les seves tasques públiques, sí que pretén assenyalar que el seu tractament oncològic avança de manera positiva.

Carles III i Camil·la van arribar a l’església de Sant Jordi i al sortir del cotxe que els portava van saludar des de lluny la multitud. Al felicitar-li a distància la Pasqua una ciutadana, ell va respondre: "Igualment". Els reis van vestir de fosc per a l’ocasió. A la sortida de la missa privada, tots dos es van acostar a saludar personalment el públic. "Bones Pasqües" i "espero que no hagin agafat fred" van ser algunes de les paraules que el sobirà va compartir amb els assistents, que va saludar amb encaixades a la sortida de la missa.

Temes:

Windsor