Esgarrifós

Disparen a boca de canó a un pare que recollia dolços amb la seva filla de tres anys a Colòmbia

Un inesperat i dramàtic succés va sacsejar la festivitat de Halloween a Soacha Cundinamarca

Disparen a boca de canó a un pare que recollia dolços amb la seva filla de tres anys a Colòmbia

CAPTURA VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un inesperat i dramàtic succés va sacsejar la festivitat de Halloween a Soacha Cundinamarca (Colòmbia), quan un home va ser assassinat en ple carrer mentre anava amb la seva filla petita. Un vídeo va registrar el moment en què un subjecte va desenfundar l’arma i va disparar a boca de canó al pare davant la mirada atònita dels que hi eren presents. 

El periodista Rafael Niño va publicar una imatge en la qual es veu el sicari apuntant la seva arma a l’home, que porta de la mà la seva filla, d’uns tres anys, i que pel que sembla estaria demanant dolços. «El vídeo del fet és esgarrifós», va escriure el comunicador juntament amb la imatge que va compartir al seu compte d’X (abans Twitter).

Al voltant de les 19.20 un home amb la caputxa de bussejador gris posada es va acostar, va treure una arma, i li va disparar tres vegades a boca de canó. Jefferson Alexander González, de 29 anys, va morir en l’acte.

El vídeo mostra l’instant en què l’agressor, ocultant la cara sota una caputxa, espera pacientment que la víctima descendeixi de l’andana abans de cometre l’atroç acte. La gent al seu voltant entra en pànic i fuig espaordida, mentre que la nena queda asseguda a terra fins que una dona s’adona de la situació i allunya la nena del cos sense vida.

Notícies relacionades

D’acord amb el comandant de la Policia Metropolitana de Soacha, el coronel Diego Fernando Vásquez, «a través d’una diligència d’entrada i registre a un immoble, ubicat al barri Ciudad Latina, del municipi de Soacha, es va aconseguir la captura d’un subjecte, que presumptament seria l’autor material de l’homicidi que va tenir lloc 48 hores abans al municipi».

González hi havia arribat des de la ciutat de Medellín per compartir la nit de disfresses amb la seva filla. «Cap a les 6.00 o 6.30 p.m. del 31 d’octubre, ell va venir per treure la filla, per anar a recollir un pastisset i resulta que sent allà va passar el que va passar», va explicar el familiar.