Moren els 14 brasilers que viatjaven en una avioneta després d’estavellar-se a l’Amazones

Es va estavellar poc abans de l’aterratge enmig de les fortes pluges que queien aquest dissabte a la regió selvàtica brasilera

Moren els 14 brasilers que viatjaven en una avioneta després d’estavellar-se a l’Amazones
1
Es llegeix en minuts

Una avioneta va caure aquest dissabte al mig de la selva amazònica brasilera i les autoritats han confirmat la mort de les catorze persones que eren a bord, totes de nacionalitat brasilera malgrat que es va arribar a sospitar que hi havia nord-americans entre les víctimes.

L’aparell, un Embraer EMB-110 «Bandeirante» turbohèlice, havia partit de Manaus, capital de l’estat Amazones, rumb a Barcelos, a uns 400 quilòmetres, on els turistes havien contractat un passeig de pesca, però es va estavellar poc abans de l’aterratge enmig de les fortes pluges que queien aquest dissabte sobre aquesta remota regió selvàtica, segons han informat fonts oficials.

L’alcalde de Barcelos, Edson Mendes, ha confirmat que a l’avioneta viatjaven catorze persones, dues de les quals eren tripulants de l’avioneta, i que no hi ha hagut supervivents.

El governador de l’estat de l’Amazones, Wilson Lima, ha informat per la seva part que, tot i que es va sospitar al principi, no hi havia nord-americans entre els turistes morts, que eren tots de nacionalitat brasilera igual com els dos tripulants.

Barcelos és una petita ciutat enclavada al mig de la selva amazònica, que viu de l’agricultura i el turisme, i té en la pesca esportiva un dels seus atractius més grans.

Notícies relacionades

Segons les autoritats, els cossos seran traslladats a Manaus, la qual cosa passarà aquest diumenge a causa dels temporals que assolen aquesta ciutat amazònica i que el petit aeroport de Barcelos no opera durant la nit per les seves limitacions tècniques.

L’avió pertanyia a una empresa de taxi aeri amb base a Manaus, la qual, segons les autoritats aeronàutiques, té més d’una dècada en operacions.

Temes:

Brasil Amazones